FOTO| Rapid – Focşani: 2-0

Rapid Cfr a revenit in fotoliul de lider al clasamentului la finalul etapei de astazi. Gruparea “ceferista” a urcat pe primul loc, dupa ce s-a impus, pe stadionul Areni, cu scorul de 2-0, in fata formatiei Csm Focsani.

Intrata pe gazon cu garnitura secunda, trupa antrenata de Bogdan Tudoreanu a gasit cu greu drumul spre poarta lui Bors, singura ocazie notabila din prima jumatate de ora a jocului fiind semnata de Fl. Plamada, al carui sut din lovitura libera a fost deviat in corner. Gazdele au trecut din nou pe langa deschiderea scorului in minutul 35, cand Tincu a centrat o minge de pe partea dreapta, I. Plamada a reluat din prima, dar goalkeeperul vrancenilor s-a opus in extremis. Banca rapidista a schimbat partitura la pauza, iar efectele s-au vazut imediat pe tabela, “alb-visinii” reusind sa invinga reduta oaspetilor la zece minute de la reluare, cand nou-intratul Negru a reluat in plasa un balon centrat de Cornea.

In urmatorul sfert de ora, “ceferistii” au fortat desprinderea prin Marinkovic, Negru si Ghiviziu, dar executiile acestora fie au ocolit tinta, fie au fost o prada usoara pentru portarul Bors. Cea mai mare ocazie a reprizei secunde avea sa-i apartina insa lui Romaniuc, care a lovit bara cu un sut de la 25 de metri. Rapidistii au scapat de emotii in minutele de prelungire, cand Ghiviziu a executat scurt o lovitura libera, mingea a ajuns la Marinkovic si varful gazdelor a stabilit scorul final la 2-0 cu un sut pe sub portar.

Rapid Suceava: Pascal – Bosancu, Fl. Plamada, Velescu, Cornea – Tincu, Romaniuc, Stanescu – Golofca, Suleru, I. Plamada. Antrenor: Bogdan Tudoreanu. Au mai intrat: Sava, Marinkovic, Negru si Ghiviziu.

Csm Focsani: Bors – Ciornei, Craciun, Toader, Stefan, Stanciu, Bucataru, Sapunaru, Milea, Suvac, Dumitriu. Antrenor: Adrian Toma. In repriza secunda au mai intrat: Adrian Toma si Victor Negoita.

Contracandidata “ceferistilor” la promovare, Cs Bacau, a obtinut azi doar un egal, scor 1-1, la Dorohoi.

Clasament: 1. Rapid Suceava 39p, 2. Cs Bacau 38p, 3. Petrotub Roman 36p… 5. Sporting Suceava 28p

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO| Rapid – Focşani: 2-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*