FOTO/ Pit Stop – Interconti, în finală

Pit Stop si Interconti sunt cele doua echipe care vor disputa in acest an finala Campionatului Municipal.

Calificata in play-off din postura de vicecampioana a sezonului regulat, formatia celor de la Pit Stop a ajuns in ultimul act, dupa ce s-a impus, aseara, in semifinale, cu scorul de 2-1, in fata medaliatei cu bronz a editiei precedente, Revine. “Ros-negrii” si-au asigurat victoria prin dubla lui M. Ciobanu, in vreme ce invinsi au punctat prin Romascanu, toate cele trei goluri fiind inscrise in prima repriza.

In cea de-a doua semifinala, Interconti va juca cu trofeul pe masa, dupa ce a trecut, cu scorul de 4-1, de echipa celor de la Apropo Café. “Alb-albastrii” si-au asigurat victoria prin golurile lui Afloarei si Tcaciuc (foto – albastru), ultimul fiind autorul unui hattrick. De partea cealalta, vicecampioana en-titre a inscris prin Cojocariu, care restabilise egalitatea la jumatatea reprizei intai.

Finala dintre Pit Stop si Interconti este programata maine, cu incepere de la orele 19.00. In finala mica, Revine si Apropo Café vor lupta pentru bronz, intr-un meci programat cu incepere de la orele 18.00.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO/ Pit Stop – Interconti, în finală"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*