Foto| Hertzeliya- CSU: 22-32

Universitatea Suceava s-a calificat fara emotii in optimile de finala ale Cupei Challenge. Echipa antrenata de Leonard Bibirig si-a asigurat prezenta in primavara europeana, dupa ce a castigat ambele manse ale intalnirii disputate in acest weekend, in compania israelienilor de la Bnei Hertzeliya, in faza saisprezecimilor de finala.

Aflati cu un picior in optimi dupa victoria la 12 goluri de ieri, “studentii” au inceput mult mai relaxati mansa secunda a confruntarii cu Bnei Hertzeliya, fapt ce le-a permis israelienilor sa conduca ostilitatile in debutul meciul de azi, oaspetii avand un avantaj nesperat de trei goluri dupa primele zece minute de joc, scor 7-4.

Universitatea a replicat prompt, iar pe fondul interventiilor portarului Nedelcu – 12 la numar pe parcursul mansei secunde de astazi – si a eliminarilor temporare dictate in tabara adversa, gazdele au punctat de sase ori consecutiv pe tabela, rasturnand situatia la scorul de 10-7, la intrarea in ultima decada a primei reprize. Mai mult, in urmatoarele zece minute, oaspetii s-au intrecut in ratari, Mitrea si Rosu au razbunat ocaziile pe contraatac si “alb-albastrii” intrau la pauza sub adapostul unui avantaj net de sapte reusite, scor 16-9.

Deficitara la capitolul pregatire fizica, echipa lui Dusko Milinovic nu a mai gasit resursele necesare sa se apropie pe tabela de marcaj, “studentii” distantandu-se spre jumatatea partii secunde la o diferenta de zece goluri, scor 26-16. Minutele de final aveau sa-i scoata la rampa pe tinerii Alin Petrea si Cosmin Tiganasu, care au punctat de opt ori in poarta israelieana, pecetluind astfel si soarta mansei secunde, scor final 33-22.


Csu Suceava: Andrei, Nedelcu (12 interventii) – Petrea (5 goluri), Tutu (4), Mitrea (4), Rosu (3), Besarab (3), Pancu (3), Tiganasu (3), Gavriloaia (2), Cantec (2), Schroeder (1), Amihaesi (1), Cadar (1), Serban.

Bnei Hertzeliya: Stojiljkovic (4 interventii), Levi (9 interventii) – Zejak (4 goluri), Tica (4), Pliskin (2), Waysler (2), Keren (2), Roiter (2) Yaish (2), Shimoni (2), Ashkenazy (1), Gross (1). Antrenor: Dusko Milinovic.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Foto| Hertzeliya- CSU: 22-32"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*