FOTO| Ghiţă Ignat luptă la Iaşi

După meciurile disputate în cuştile din California, Ghiţă Ignat va lupta pentru prima dată în România. “Ursul Carpatin” îl va înfrunta sâmbătă, la Iaşi, pe austriacul Attila Ucar.

Sala Polivalentă din Iaşi va găzdui la sfârşitul acestei săptămâni turneul european Fighting Championship. Capul de afiş al evenimentul îl reprezintă confruntarea dintre suceveanul Ghiţă Ignat şi austriacul Attila Ucar.

“Am ajuns la sfârşitul unei perioade lungi şi grele de antrenament. Mă aşteaptă un meci important pentru mine şi pentru cariera mea. De când m-am întors din Statele Unite mi-am dorit ca cei de aici, care mă susţin, să mă vadă luptând în ţară. Emotţi nu sunt, mai degraba am aşteptari mari de la mine. Vreau să fac o treaba bună, să îi bucur pe cei care au fost alături de mine şi m-au ajutat. Chiar dacă voi întâlni un adversar cu mai multă experientă, m-am pregătit bine şi cred că întotdeauna ai rezultate după munca pe care o depui”, a declarat Ghiţă Ignat.

Antrenorul lui Ghiţă Ignat, Alexandru Vornicu, are mare încredere în sportivul său, despre care spune că s-a pregătit foarte bine pentru confruntarea de sâmbătă.

“Dacă nu ar fi fost un elev silitor, nu mă înhămam la această muncă. Este un super coleg şi un super elev. Sperăm din tot sufletul să fie o luptă spectaculoasă, să ieşim învingători şi să privim optimişti spre viitor. Am studiat adversarul foarte bine. Ştim cum luptă jos, cum luptă pe braţe şi părerea mea este că avem mai multe atuuri. În plus, Ghiţa vine din postura de fost sportiv profesionist şi mi-a fost uşor să îl pregătesc”, a spus Alexandru Vornicu.

În vârstă de 27 de ani, Ghiţa Ignat are la activ şase victorii în tot atâtea meciuri disputate în cadrul circuitelor de MMA din California. Luptătorul sucevean a început să practice luptele greco-romane la vârsta de 12 ani şi şi-a trecut în cont numeroase titluri de campion naţional. Adversarul său de sâmbătă, Attila Ucar, a susţinut până acum 11 meciuri, din care a câştigat şapte şi a obţinut un rezultat de egalitate.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO| Ghiţă Ignat luptă la Iaşi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*