FOTO| CSU – România: 35-34

Handbalistii suceveni si-au adjudecat la limita amicalul sustinut, in aceasta seara, in compania echipei nationale de tineret a Romaniei, scor 35-34 (15-22). Cel mai bun marcator al Universitatii Suceava in acest meci a fost Razvan Gavriloaia, autor a 9 goluri.

Prima repriza le-a apartinut oaspetilor, coordonatorul sucevean Mihai Sandu tragand de unul singurul echipa dupa el. Profitand si de accidentarea lui Besarab, “tricolorii” s-au distantat treptat pe tabela si au intrat la pauza cu un avantaj de 7 goluri, scor 15-22. Debutul actului secund i-a gasit pe suceveni la carma jocului, care au recuperat din handicap si s-au apropiat la un singur gol in minutul 39, scor 23-24. “Studentii” aveau sa egaleze, insa, abia in minutul 56, cand scorul a devenit 30-30. Ultimele secvente ale intalnirii au gasit Universitatea in avantaj, sucevenii reusind sa conduca la doua goluri, iar in final sa castige cu 35-34.

CSU Suceava: Andrei, Draghici – Gavriloaia (9 goluri), Rosu (4), Petrea (4), Dumitras (4), Serban (3), Cadar (3), Tutu (2), Mitrea (2), Tiganasu (2), Smeu (2), Besarab, Pancu, Bahan.

Cele doua formatii se vor intalni intr-un nou joc amical vineri, de la ora 9:30, in sala LPS.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO| CSU – România: 35-34"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*