FOTO/ CSU II – Poli Iasi: 40-33

Derby-ul primei serii din Divizia A, dintre CSU II Suceava si Politehnica Iasi a reprezentat un spectacol handbalistic pentru spectatorii prezenti, astazi, in sala LPS. La finalul celor 60 de minute, echipa pregatita de Razvan Bernicu s-a impus cu scorul de 40-33.

Sucevenii au controlat primul sfert de ora, la finalul caruia conduceau cu scorul de 11-6. A urmat o revenire spectaculoasa a oaspetilor, care s-au apropiat la un gol in minutul 21, scor 12-11. Pauza avea sa gaseasca echipa a doua a Universitatii distantata la trei goluri pe tabela de marcaj, scor 18-15. Iesenii au recuperat rapid din handicap, iar dupa doar cinci minute de la reluarea jocului cele doua formatii se aflau la egalitate, 20-20. A fost momentul in care gazdele au preluat initiativa, iar dupa alte cinci minute aveau un avans de sapte goluri, scor 28-21. Ultimele 20 de minute ale intalnirii nu au adus fluctuatii mari pe tabela, Universitatea II Suceava, impunandu-se in final cu scorul de 40-33.

CSU II Suceava: Spiridon(12 interventii), Draghici – Rosu(9 goluri), Dumitras(8), Tiganasu(4), Acatrinei(4), Zvanciuc(4), Petrea(3), Matei(3), Tutu(3), Buga(1), Smeu(1), Vele, Tirzioru.

In urmatoarea etapa, Universitatea II Suceava va primi, sambata viitoare, vizita formatiei HC Vaslui.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO/ CSU II – Poli Iasi: 40-33"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*