FOTO| CSU – CSM București: 30-25

Universitatea a revenit pe fagasul victoriilor dupa o seceta de aproape o luna de zile. Echipa pregatita de Stelian Bursuc si Leonard Bibirig si-a trecut in cont a treia victorie stagionala, dupa ce s-a impus, azi, pe teren propriu, cu scorul de 30-25, in fata gruparii Csm Bucuresti, intr-un meci contand pentru etapa a 7-a.

Intrati pe teren cu o garnitura peticita cu cinci jucatori de la formatia secunda, “studentii” si-au gasit cu greu ritmul in primele zece minute ale jocului, la finalul carora, tabela de marcaj din sala Lps indica egalitate, scor 6-6. Odata scapati insa de tracul debutului de joc, “lupii tineri” aruncati in lupta de gruparea suceveana au inceput sa prinda curaj, izbutind sa se distanteze pana in minutul 23 la o diferenta de trei goluri, scor 12-9. Ajutate de reusite semnate de Gavriloaia, autor a opt goluri pe parcursul primei reprize a partidei de sambata, gazdele si-au marit ecartul pana la pauza, intrand la vestiare de la adapostul scorului de 17-12.

Partea secunda a debutat dupa aceiasi partitura, iar in ciuda unei scurte perioade de inferioritate numerica pe teren, Universitatea s-a distantat in primele zece minute de la reluarea jocului la o diferenta de sapte reusite pe tabela de marcaj, scor 21-14. Profitand de greselile pe banda rulanta comise de gruparea oaspete si de jocul bun facut de pivotul Matei Serban, autor a sapte goluri in poarta bucuresteana, “studentii” au luat un avans decisiv de noua lungimi pana in minutul 50, cand Cantec a punctat pentru scorul de 27-18. Ultimele minute ale meciului a fost abordate la relati de catre “alb-albastrii”, care si-au adaugat doua puncte pretioase in clasamentul Ligii Nationale, dupa 30-25 la fluierul final al brigazii buzoiene Pavel / State.

Csu Suceava: Andrei, Draghici – Gavriloaia (10 goluri), Serban (7), Cantec (5), Besarab (2), Petrea (2), Mitrea (1), Tutu (1), Tiganasu (1), Dumitras (1), Bahan, Schroeder. Antrenori: Stelian Bursuc si Leonard Bibirig.

Csm Bucuresti: Irimus, Makaria – R. Rapciuga (7 goluri), M. Rapciuga (5 goluri), Dragnea (3), Miroiu (3), Daninfeld (2), Patru (2), Fotache (1), Stancioiu (1), Cristescu (1). Antrenori: Robert Licu si Dan Anca.

Ramasa pe locul 6 in clasamentul Ligii Nationale de handbal masculin, Universitatea Suceava va reveni oficial pe teren pe data de 13 noiembrie, atunci cand va primi acasa vizita rivalilor moldavi de la Stiinta Bacau.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO| CSU – CSM București: 30-25"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*