FOTO| Cetatea Târgu Neamţ – Rapid Suceava: 0-1

Rapid - Cetatea Tg Neamt Apostol

Rapid Suceava a câştigat la limită, scor 0-1, meciul amical disputat joi pe terenul divizionarei a 3-a Cetatea Târgu Neamţ. Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de Apostol, în minutul 15.

În jocul desfăşurat la poalele Cetăţii Neamţului, antrenorul Rapidului, Bogdan Tudoreanu, a urmărit la lucru mai mulţi jucători tineri, echipa standard fiind păstrată pentru amicalul de sâmbătă, cu SC Bacău. Folosit în avanposturi, împreună cu Mircea Negru, mijlocaşul Alex Apostol a deschis scorul la un sfert de oră după fluierul de start, cu un şut plasat de la marginea careului. Din acel moment gazdele au alergat după egalare, dar nu au reuşit să-şi concretizeze ocaziile avute. Rapidiştii au replicat în ultimele zece minute ale întâlnirii prin câteva incursiuni ale vârfului Edy Sandu, dar scorul a rămas neschimbat.

Rapid Suceava a început meciul în următoarea formulă: Pascal – Strugariu, Tăutianu, Sava, Bâgu – Vornicu, Aeroaiei, Ghiorghiciuc, Golofca – Apostol, Negru. Înainte de pauză Apostol a părăsit terenul cu arcada spartă, iar în locul său a intrat Sumanariu. În repriza secundă la gruparea suceveana au mai evoluat Niga, Ferariu, Ionuţ Mihai, Plăcintă, Dănilă şi Sandu.

Vezi o galerie FOTO de la acest meci!

“Pentru noi a fost un test util, am vrut să îi văd la lucru pe jucătorii care au evoluat mai puţin în celelalte amicale. În mare parte avem creionat un prim „11”. Sper să avem un început de campionat bun pentru că acest lucru contează mult. Eu zic că avem o programare bună în primele etape, chiar dacă sunt deplasări mai dificile. Am încredere în băieţi, avem un lot echilibrat şi cred că putem obţine cel putin aceleaşi rezultate ca anul trecut”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Atacantul Rapidului, Mircea Negru, consideră că echipa suceveană este pregătită pentru startul noii ediţii de campionat şi speră să obţină o victorie în prima etapă.

“A fost un antrenament bun, din fericire am şi câştigat. Sperăm ca peste o săptămână să ne întoarcem cu trei puncte de la Brăila pentru a pleca bine în noul sezon. Suntem pregătiţi pentru startul campionatului, a fost un cantonament foarte bun la Poiana Negrii, am câştigat ultimele meciuri de pregătire şi eu spun că suntem pe drumul cel bun”, a declarat atacantul Rapidului.

Rapid Suceava mai are programat un ultim meci de pregătire sâmbătă, de la ora 11:00, pe terenul colegei de serie SC Bacău.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO| Cetatea Târgu Neamţ – Rapid Suceava: 0-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*