Bucovina – Navodari: 15-19

Lipsa banilor si problemele de efectiv isi pun amprenta tot mai mult pe evolutia echipei locale de rugby. CSM Bucovina a pierdut meciul sustinut astazi, pe teren propriu, in compania formatiei CS Navodari cu scorul de 15-19 (5-5). Intalnirea a contat pentru prima etapa din turneul play-out

Prima repriza a fost anosta. Tanarul Ilie Lupu a ratat doua lovituri de pedeapsa din pozitii favorabile, iar, la jumatate de ora de la fluierul de start, oaspetii au marcat primul eseu al intalnirii. Pana la pauza CSM Bucovina avea sa restabileasca egalitatea, 5-5, dupa ce Preutescu a culcat balonul in terenul de tinta advers. La reluare, Brateanu a adus echipa suceveana in avantaj dintr-o lovitura de pedeaspa, scor 8-5. Ultimele 10 minute ale intalnirii au fost traite intensitate maxima. Contrar cursului jocului, dobrogenii au revenit in avantaj, 8-12, insa trupa lui Constantin Vlad a continuat lupta. Stefan Stefaroi a finalizat o actiune prelungita de atac, iar Brateanu a transformat pentru 15-12 in minutul 79. Din pacate, la ultima faza, oaspetii au patruns pe centru si au intors definitiv soarta intalnirii, scor 15-19.

In al doilea joc din cadrul turneului pentru evitarea retrogradarii, CSM Bucovina va prima sambata viitoare pe teren propriu replica gruparii CSU Arad.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bucovina – Navodari: 15-19"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*