FOTO| Au doborât liderul

Juniorii I de la LPS Suceava au invins astazi liderul seriei, CSS Bacau, cu scorul de 32-31 (16-15), intr-un meci din cadrul etapei a XII-a. Echipa suceveana si-a asigurat cele doua puncte in ultimul minut de joc, cand a punctat de trei ori consecutiv.

Chiar daca aveau in fata liderul clasamentului, handbalistii suceveni au inceput foarte bine partida si dupa cinci minute conduceau cu 4-1, ceea ce l-a facut pe antrenorul oaspetilor sa solicite time-out. La revenirea in teren, bacauanii au redus din handicap si, dupa un joc echilibrat, LPS Suceava a intrat la vestiare cu un avantaj minim, scor 16-15. Gazdele au continuat jocul bun si in debutul partii secunde a intalnirii, nereusind sa se distanteze, totusi, la mai mult de doua goluri. CSS Bacau avea sa treaca pentru prima data la conducere in minutul 44, atunci cand tabela indica 22-23. Surprinsi de turnura pe care a luat-o partida, jucatorii condusi de pe margine de Bogdan Macovei si Razvan Bernicu au ramas in joc gratie portarului Florin Maierean, astfel ca bacauanii nu au avut forta sa se desprinda la mai mult de doua goluri. Soarta partidei s-a scris in ultimul minut. Condusa cu 29-31, LPS Suceava a egalat prin doua reusite ale lui Tirzioru (foto), iar Burlacu a inscris in ultima secunda de joc pentru 32-31.

LPS Suceava: Maierean, Boca, Bolocan – Tirzioru (14 goluri), Burlacu (7), Spiridon (3), Botusan (3), Meus (2), Zubas (2), Iriciuc (1), Scorobohaci, Gretcan, Enescu, Constantinescu.

In urmatoarea etapa, LPS Suceava va juca in deplasare cu LPS “Nadia Comaneci” Onesti, intr-un meci programat pe 10 martie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO| Au doborât liderul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*