FOTO A patra victorie pt LPS

LPS Suceava a obtinut duminica cea de-a patra victorie in actuala editie a Campionatului National de handbal masculin – juniori I. Baietii lui Petru Brinduse s-au impus pe teren propriu in fata formatiei LPS Botosani cu scorul de 24-22.

Startul partidei i-a gasit pe oaspeti la carma jocului, acestia ducand in minutul 9 scorul pana la 1-4. A urmat apoi o revenire a echipei gazda, care a marcat 5 goluri in 4 minute si a intors astfel rezultatul, scor 6-4. Pana la pauza, cele doua formatii au mers cap la cap, LPS Suceava intrand la vestiare cu un avantaj minim, scor 12-11. Trupa lui Petru Brinduse a inceput bine repriza secunda, şi si-a majorat avantajul la 4 goluri, scor 16-12. Botosanenii au continuat insa sa spere la un rezultat pozitiv, iar in minutul 53, cele doua formatii se aflau la egalitate, scor 21-21. Finalul partidei a fost gestionat mai bine de echipa suceveana, care a inchis tabela la 24-22.

LPS Suceava: Burlică, Marţolea, Pădurariu – Negruşeri(7 goluri), Furdui(6), Tîrzioru(4), Boca(2), Botuşan(2), Pricop(2), Meliş(1), Cîmpan, Zubaş, Bolocan, Iriciuc.

LPS Botoşani: Bobeică, Curpăn – Olariu(11), Besliu(4), Jitriu(3), Ivan(2), Puiu(1), Cazacu, Anton, Sterciuc,, Bejinaru, Abacioaei, Daniliuc, Boicu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO A patra victorie pt LPS"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*