FOTO/ „4 regiuni pentru Europa”

Până să intre pe gazonul stadionului Areni, jucătorii angrenaţi în turneul “Patru regiuni pentru Europa” au vizitat judeţul Suceava. Cu câteva ore înainte de startul competiţiei, aceştia au fost invitaţi în sediul Consiliului Judeţean de către preşedintele Gheorghe Flutur.

Delegatiile din Franta, Germania si Cernauti nu au pierdut timpul prin Romania. Pe langa antrenamentele sportivilor pe stadionul Areni, oaspetii Consiliului Judetean au vizitat manastirile din zona si s-au relaxat in complexul Arinis din Gura Humorului. Joi dimineata acestia au fost prezenti la Palatul Administrativ.

“Speram ca printrei cei prezenti sa fie un Andrei Shechenko, un jucator cunoscut in lume mai bine decat unele cluburi, un viitor Mircea Lucescu, care face treaba foarte buna la Donetsk si, de ce nu, un Michel Platini”, a spus Mihailo Gainiceru, vice-guvernator al regiunii Cernauti.

La finalul intalnirii oaspetii au primit suveniruri din partea Consiliului Judetean si s-au fotografiat in holul Prefecturii.

In meciul inaugural al turneului, Suceava s-a impus in fata echipei similare a regiunii Cernauti cu scorul de 5-3, dupa executarea loviturilor de departajare. Echipa gazda a preluat conducerea in minutul 30, prin Popadiuc, care a transformat un penalty. Oaspetii au restabilit egalitatea in repriza secunda, iar echipa castigatoare s-a decis la loviturile de la 11 metri. Portarul sucevean Puianu a aparat doua mingi, in vreme ce Popadiuc, Ivan, Rotari si Lutac au transformat de fiecare data.

Selectionata Sucevei a evoluat in urmatoarea formula: Puianu – Daniliuc, Ivan, Teodorovici, Apetrei – Tudose, Strugariu, Mateiciuc, Placinta – Popadiuc, Vornicu. Pe parcursul meciului au mai intrat Lutac, Rotari, Nastasiu si Cerlinca.

Programul turneului:

Joi:
ora 16.00: Suceava – Cernauti: 1-1 (5-3 d.p.)
ora 17.30: Schwaben – Mayenne: 1-0

Vineri:
ora 16.00: Cernauti – Schwaben 1-0
ora 17.30: Suceava – Mayenne 2-0

Sâmbata:
ora 16.30: Cernauti – Mayenne
ora 18.00: Suceava – Schwaben

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO/ „4 regiuni pentru Europa”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*