„Fotbalul inca se joaca pe teren”

La conferinta de presa ce a avut loc imediat dupa fluierul final al partidei castigate de Cetatea cu 1-0 in fata celor de la FCM Dunarea Galati, antrenorul sucevenilor, Ioan Radu, a declarat:

Felicit echipa din Galati pentru cum au jucat! Desi este o echipa scapata de orice griji, jucatorii s-au daruit exemplar in teren. Pe fondul bun al jocului practicat de oaspeti am avut si noi un meci mai greu.

Profesorul Radu si-a felicitat apoi proprii elevi pentru modul cum au abordat si partida de astazi. Antrenorul sucevenilor s-a aratat incantat de faptul ca “galben-albastrii” au facut tot ce a tinut de ei sa-si apropie toate cele trei puncte puse in joc. Cu mult fair-play Ioan Radu a recunoscut ca cele mai multe ocazii au fost ale oaspetilor de astazi, soarta avand rolul ei in victoria obtinuta. La adresa arbitrajului nu s-au adus reprosuri din partea bancii tehnice sucevene, desi dupa gol deciziile centralului li s-au parut multora putin schimbate.

Mi se pare normal ca Giurgiu a batut pe Stiinta, fotbalul inca se mai joaca si pe teren. Acest lucru s-a vazut si in meciul nostru de la Roman, cand in zilele dinainte se faceau tot felul de speculatii pe seama unor jucatori ca Bernard sau Celpan“ a incheiat antrenorul Cetatii Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Fotbalul inca se joaca pe teren”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*