Fotbal feminin la Fălticeni

Eveniment inedit cu prilejul manifestarilor dedicate Zilelor Municipiului Falticeni. Stadionul “Tineretului” din localitate va gazdui maine, de la ora 10.00, un atractiv meci de fotbal feminin intre o selectionata a Falticeniului si formatia Independenta Baia Mare, ocupanta la locului 3 in seria de vest in ultimul sezon al Super Ligii.

O zi mai devreme, mai precis astazi dupa-amiaza, stadionul din Preutesti va gazdui, cu incepere de la orele 18.00, un alt meci de fotbal feminin, fata in fata urmand sa se intalneasca echipele de junioare de la Armonia Dolhesti si Independenta Baia Mare.

Sper sa fie un spectacol fotbalistic de buna calitate. Asteptam cat mai multi spectatori la cele doua meciuri. Vrem sa vedem la lucru toate fetele, asa ca am decis sa profitam de venirea echipei din Baia Mare si sa organizam doua jocuri. Vreau sa multumesc pe aceasta cale primariilor din Falticeni si Preutesti pentru spijinul acordat in organizarea acestor evenimente”, a declarat antrenorul Marcel Irimie, cel care va face echipa pe banca tehnica a selectionatei Falticeniului cu profesorii Alin Rotaru si Pavel Craciun.

Cele doua meciuri de fotbal feminin vor fi arbitrate de o brigada din Falticeni, formata din centralul Alexandru Blanaru, ajutat la cele doua tuse de Alexandru Parasca si Mihai Lucian Rusu.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Fotbal feminin la Fălticeni"

  1. Ochi de Sorin | 20 iulie 2013 at 21:26 | Răspunde

    Ghita,ghita,unde te uitat tata cu ochii aia?sper ca la meci nu la fete!!!ai haiiii

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*