Foresta va juca sâmbăta un meci amical

Foresta - Miroslava Rusu

Foresta va sta în etapa de la sfarsitul acestei saptamani din Liga a 2-a, în urma retragerii din campionat a celor de la ACS Berceni. În aceste condiții, „galben-verzii” au programat pentru sambata, de la ora 11:00, un meci amical in compania echipei de juniori A de la LPS Suceava, echipa pregatita de Aurel Constantin. Daca starea gazonului o va permite, partida se va desfasura pe stadionul Areni, in caz contrar jocul urmand sa fie mutat pe terenul sintetic de la Liceul cu Program Sportiv.

Peste o saptamana, Foresta va juca pe terenul Chindiei Targoviste, echipa care, de asemenea, urmareste actuala runda de pe margine. Conform presei dambovitene, Chindia va miza contra Forestei si pe Cristi Cherchez, jucator care a fost suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene în partida cu Academica Clinceni.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Foresta va juca sâmbăta un meci amical"

  1. Matei 3 meciuri 3 golori la luceafarul oradea , noi il avem pe danila si alti lesinati !!!

  2. eu am mai spus si repet:PROASTA CONDUCERE!!!!!!!!! NU DAI AFARA UN JUCATOR BUN DACA NU AI UN ALTUL IN SCHIMB!!!!!!!!!NU ARE NICI O LEGATURA CUM E IN AFARA TERENULUI CONTEAZA CUM E IN TEREN!!!!TREBUIA GASITE MODALITATI DE AL FACE SI MAI BUN IN TEREN NU SA L DA TI AFARAAAA.VA MERITATI SOARTA.BINE CA A PLECAT GOIAN (PAPA LAPTE)!!!!!SA I VEDEM PE PERJU SI CIUTAC………..

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*