Foresta Suceava – Aerostar Bacău: 1-0

Foresta i-a provocat prima înfrângere sliderului seriei întâi a Ligii a III-a, după ce s-a impus duminica, pe stadionul Areni, în fața celor de la Aerostar, cu scorul de 1-0, în derbyul etapei a XI-a.

Trupa lui Petre Grigoraș a avut parte de un start perfect de meci, Marin reușind să deschidă scorul, cu capul, în minutul 12, după un corner executat de Căinari. Replica primei clasate a fost una palidă, șutul deviat trimis de Mihălăchioaie fiind o pradă ușoară pentru Ailenei. “Galben-verzii” au avut șansa golului doi în prelungi­rile primei reprize, dar reluarea cu capul a lui Paul Mateciuc a ratat de puțin ținta. Ritmul a devenit mult mai alert după pauză, când Celeadnic a trimis mingea cu capul în transversala porții băcăuane, iar la faza următoare Căinari a cerut în zadar un penalty clar ca lumina zilei. Împinși de la spate de arbitru, “aviatorii” au trecut pe lângă golul egalizator în minutul 68, când Vraciu a șutat în plasa laterală din poziție excelentă. Marin, cu o încercare de lob, Stănescu, cu un șut de la distanță, și June, cu o incursiune personală nu l-au putut învinge apoi pe portarul Axinte, eliminat în minutul 84, după ce l-a urcat direct în ambulanță pe marcatorul unicului gol al întâlnirii cu diagnosticul: comoție cerebrala. Panică, multi nervi în tribune și pe băncile tehnice pe finalul unui meci prelungit cu zece minute și încheiat cu victoria Forestei.

Foresta: Ailenei – Sumanariu, Mateciuc, Celeadnic, Drugă – Stănescu, Rigoni – Cerlincă, Căinari, Hagiu – Marin. Antrenor: Petre ­Gri­goraș. Au mai intrat: June, Martin, Avrămia și Grumezescu.

Foto: Costi Solovastru

În următoarea etapă, Foresta va primi vineri, de la ora 14.00, pe stadionul Areni, vizita Husanei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Foresta Suceava – Aerostar Bacău: 1-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*