Foresta și-a fixat primele trei amicale

Nae Grosu, directorul de competitii al Forestei, a inceput sa creioneze lista amicalelor pe care “galben-verzii” le vor sustine pana la reluarea Ligii a II-a.

Astfel, pe 10 februarie, echipa suceveana isi va testa fortele cu o formatie din Republica Moldova, pe 14 februarie va primi vizita Stiintei Miroslava, iar pe 17 februarie, cu o saptamana inaintea de reluarea campionatului, va infrunta, tot la Suceava, liderul clasamentului seriei intai a Ligii a III-a, Aerostar Bacau.

Cum antrenorul Florentin Petre a anuntat ca vrea cinci-sase jocuri de pregatire in aceasta iarna, pentru datele ramase libere, mai exact 3 si 7 februarie, conducerea clubului de pe Areni este in cautare de adversari, printre echipe luate in calcul in acest sens fiind Bucovina Radauti si Sanatatea Darabani.  “E destul de greu sa gasim echipe din apropiere pentru amicale. In functia de starea terenurilor si de ce echipe se vor avea in zona in perioada urmatoare, este posibil sa disputam un joc si pe perioada cantonamentului montan de la Poiana Negrii”, a precizat Nae Grosu.

Reunirea lotului de jucatori este programata pentru miercuri, 17 ianuarie, pe stadionul Areni, patru zile mai tarziu, duminica, Cerlinca si compania urmand sa urce la munte, pentru un stagiu de pregatire de zece zile la Poiana Negrii.

In prima etapa din acest an, programata pe 24 februarie, Foresta va primi, pe Areni, vizita celor de la Dacia Unirea Braila. Dupa prima parte a campionatului Ligii a II-a, echipa suceveana ocupa locul 17 in clasament.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Foresta și-a fixat primele trei amicale"

  1. Transferuri?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*