Foresta și-a conturat programul meciurilor amicale

Foresta va disputa sase meciuri amicale in perioada de pregatire din aceasta iarna. Astfel, “galben-verzii” au programat primul test pe 1 februarie, in compania unui adversar care nu a fost stabilit inca, dupa care vor intalni formatiile Aerostar Bacau (9 februarie), Ceahlaul  Piatra Neamt (13 si 22 februarie), ACS Somuz Falticeni (16 februarie) si ACS Juniorul Vaslui (20 februarie).

Formatia suceveana se va reuni luni, la ora 15.00, pe Areni, intr-o formula restransa in care se vor regasi doar jucatorii localnici si sase juniori sub 20 de ani, chemati de la echipele de Liga a IV-a pentru a sustine probe pe Areni. Antrenorul principal Selim Benachour va ajunge la Suceava luni seara, iar jucatorii straini vor se vor alatura lotului Forestei pe parcursul saptamanii viitoare.

“Galben-verzii” au in acest moment doar 15 fotbalisti in lot, cu tot cu portarul Ionut Logofatu, in conditiile in care conducerea clubului de pe Areni a renuntat in pauza competitionala la nu mai putin de 8 jucatori, este vorba de George Niga, Alexandru Cotuna, moldoveanul Ion Ghimp, Robert Beldiman, Laurentiu Roman, Claudiu Aioanei si francezii  de Fares Djermounde si Ryad Parouty.

Clasata la finalul turului pe locul 6 in clasamentul seriei intai a Ligii a III-a, Foresta va incepe sezonul de primavara pe 2 martie, cand va infrunta pe stadionul Areni formatia FC Botosani II.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Foresta și-a conturat programul meciurilor amicale"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*