Foresta și-a completat lotul cu doi străini

Florentin Petre are sub comanda sa doi jucatori noi in cantonamentul pe care Foresta il efectueaza la Poiana Negrii, este vorba de un bulgar si un francez.

Primul ajuns in stagiul montan este Loic Kharoubi (foto stanga), un atacant francez in varsta de 25 de ani, care a evoluat de-a lungul carierei pentru formatiile Valenciennes si Dunkerque (Franta), Al Gharafa (Qatar), Catanzaro si Brescia (Italia), Samsunspor (Turcia) sau Bolton Wanderers (Anglia).

Vineri si-a facut aparitia in cantonament si bulgarul Ivan Makriev (foto dreapta), un jucator in varsta de 21 de ani, care provine de la Pirin Gotse Delchev si care joaca pe posturile de mijlocas la inchidere si fundas central.

Numarul jucatorilor prezenti in cantonamentul Forestei va creste la 23, in conditiile in care, incepand de sambata, sunt asteptati sa intre programul normal de pregatire al echipei si mijlocasii Vlad Stanescu si Vasile Danila.

“Galben-verzii” vor ramane la Poiana Negrii pana joi, cand este programata revenirea la Suceava si un posibil test cu Juventus Bucuresti. In luna februarie, trupa lui Florentin Petre mai are programate patru meciuri amicale in compania formatiilor Sanatatea Darabani (6 februarie), Bucovina Radauti (9 februarie), Stiinta Miroslava (14 februarie) si Aerostar Bacau (17 februarie).

COMENTARII:

1 Comentariu la "Foresta și-a completat lotul cu doi străini"

  1. Ar mai trebui cel putin 2 fundasi centrali buni si macar 1 mijlocas bun ( un nr 10 ) un dirijor plus inca un portar !Hai Foresta !

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*