Foresta s-a reunit la -10 grade. Ivan Gvozdenovic a avut 24 de jucători la primul antrenament din această iarnă

Foresta s-a reunit luni, pe Areni, in vederea inceperii pregatirilor pentru partea secunda a Ligii a III-a.

La primul antrenament din aceasta iarna, desfasurat jumatate in sala, jumatate pe stadion, in aer liber, la -10 grade Celsius, sub comanda principalului Ivan Gvozdenovic s-au prezentat 24 de jucatori, printre care sase nou-veniti: sarbii Darko Terzic si David Knezevic (foto – jos) si juniorii Gabriel Udeanu, David Vultur, Bogdan Grosu si Bogdan Parasca, ultimul facand cale-ntoarsa la finalul zilei.

In schimb, au lipsit motivat francezul Yanis Zouaoui si spaniolul Miguel Perez Lobato, carantinati pentru sapte zile in hotelul echipei, basarabeanul Eugeniu Celeadnic, invoit de conducerea clubului pentru a-si rezolva unele probleme personale, si Radu Ungurianu, inca nerefacut dupa accidentare.

Lotul prezent la reunire: Daniel Zvoronciuc, Rares Gal – Dudu Druga, Paul Mateciuc, Simon Mandiuc, Ruben Sumanariu, Cristi Novacek, Vlad Farcasan, Andrei Sahlean, Andrei Cerlinca, Vlad Stanescu, Lucian Sincelean, Marius Filip, Andrei Popovici, Vladut Cimbru, Ciprian Hostiuc, Darko Terzic, Gabriel Udeanu, David Vultur, Bogdan Parasca, Bogdan Grosu, Robert Marin, Alex Marin si David Knezevic.

Terzic, Knezevic si Zouaoui au semnat deja cu Foresta. Sunt trei jucatori care au fost adusi la dorinta expresa a antrenorului si care vor acoperi posturile pe care le-am considerat deficitare. Pentru completarea lotului, mai suntem in discutii cu un fundas central care in tur a evoluat la nivelul Ligii a II-a, dar si cu un junior nascut in 2001”, a precizat presedintele Andrei Ciutac.

Visinar si Netbai ingroasa lista plecarilor de pe Areni

Chiar inainte de startul pregatirilor de iarna, s-a ingrosat si lista plecarilor de la Foresta, lista care contine acum sapte nume. Fundasul Stejarel Visinar (foto stanga) s-a intors la divizionara secunda Aerostar Bacau dupa doar jumatate de sezon petrecut pe Areni, iar mijlocasul Iosif Netbai s-a prezentat la reunirea celor de la Somuz Falticeni. In prealabil, au mai parasit gruparea „galben-verde” Cosmin Rotaru, Robert Licu, brazilianul Patrick Oliveira Da Silva, Vasile Vitu si internationalul de juniori Sebastian Nechita.

Au plecat niste jucatori, care, desi au evoluat suficient in prima parte a sezonului, au fost nemultumiti de statul lor. Ma refer aici in principal la Vitu, care si-a manifestat intentia de a merge la o echipa la care sa evolueze constant. In privinta lui Visinar, acesta a fost solicitat sa se intoarca la Aerostar si nu am vrut sa ne opunem acestui lucru.  Ne dorim ca toti jucatorii care raman la Foresta sa fie doar cu gandul la echipa noastra”, a mai spus presedintele Forestei, Andrei Ciutac.

Primul meci amical, joi, cu juniorii de la LPS Suceava

Foresta are perfectate sapte meciuri amicale, „galben-verzii” urmand sa joace cu LPS Suceava (21 ianuarie), CSM Pascani (31 ianuarie), Aerostar Bacau (13 februarie), Sporting Vaslui (16 februarie), CSM Focsani (20 februarie), Stiinta Miroslava (24 februarie) si Dacia Unirea Braila (27 februarie).

Foresta va relua campionatul Ligii a III-a pe 14 martie, cu un meci pe teren propriu în compania Ceahlaului Piatra Neamt.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Foresta s-a reunit la -10 grade. Ivan Gvozdenovic a avut 24 de jucători la primul antrenament din această iarnă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*