Foresta s-a despărțit de cinci jucători

Foresta a inceput restructurarea lotului de jucatori in perspectiva viitorului sezon, unul in care, mai mult ca sigur, il va incepe de la nivelul Ligii a III-a. Astfel, dupa retrogradarea matematica a echipei, conducerea de pe Areni a decis in aceasta saptamana sa rezilieze de comun acord contractele cu cinci jucatori, este vorba de Marius Matei, Razvan Began, Mihai Musea, Ivan Makriev si Vlad Opris, ultimul anuntand ca se va intoarce la Suceava, daca nu se isi gaseste o echipa de Liga a II-a. De asemenea, Foresta si-a incheiat socotelile si cu Dumitru Moldovan, cel care ocupa functia de director-sportiv.

15 goluri a marcat Marius Matei pentru Foresta in acest sezon al Ligii a II-a

Petre: „Îmi doresc foarte mult sa raman la Suceava”

Conducerea “galben-verzilor” urmeaza sa discute si cu Florentin Petre asupra conditiilor in care tehnicianul in varsta de 42 de ani este dispus sa continue pe banca tehnica a Forestei in viitorul sezon. “Îmi doresc foarte mult sa raman la Suceava, deoarece am o datorie morala fata de oamenii care iubesc acest sport în Suceava. Daca se vrea sa se faca performanta si sa existe o continuitate în fotbal pot sa ma înham la un nou drum, altfel n-am ce sa fac. Am oferte de la alte echipe, dar ma doare inima ca n-am putut sa ajut orasul asa cum mi-am dorit. Dar nu voi putea sa continui daca nu vom avea stabilitate financiara, o conducere administrativa care sa ne ofere conditiile necesare pentru a promova din nou în Liga a II-a si un lot de cel putin 24 de jucatori pe care sa ma pot baza”, declara antrenorul Forestei dupa infrangerea de sambata cu Miroslava.

Echipa suceveana mai are de disputat doua meciuri in actualul sezon: sambata, pe stadionul Areni, cu Sportului Snagov, si, pe 2 iunie, la Oradea.

COMENTARII:

6 Comentarii la "Foresta s-a despărțit de cinci jucători"

  1. De ce Opris? Nu va mai inteleg! Merita sa ramana la Suceava!

  2. Opris un jucator muncitor care merita sa ramana la noi.Sa speram ca se va intoarce si sa facem o echipa buna cu care sa promovam la anul fara probleme.

  3. Pt ca e tânăr si vrea sa joace in liga 2 măcar .

  4. @Lica: La valoarea lui nu merita sa joace la Suceava in liga a3a.

  5. @Lica: Este de apreciat ca isi doreste sa ramana aici, chiar si in liga a3a in caz ca nu isi va gasi echipa.
    Respect Opris!

  6. chiar ma intrebam ,cand va spala sugaciul ala de matei putina.Mare fotbalist kktul ala cu ochi.Arbitrii astia chiar au fost nesimtiti/Matei asta asa mare executant de lovituri dela 11 m.si arbitrii i/au oferit atat de putine sanse.poate/l vedea si pe el Barcelona si/l agata daca avea mai multe oportunitati.Salut retrogradarea voastra.Maintreb pe ce echipa pune pavela ochii so manevreye din nou.Poate renaste de undeva FORESTA FALTICENI.tRE SA MANANCE SI MOLDOVAN SARACU O PAINE,NU/L LASATI PE DRUMURI.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*