Foresta s-a despărțit de antrenorul Vespazian Colban

Doua etape de campionat plus un tur de Cupa Romaniei. Atat a rezistat Vespazian Colban pe banca tehnica a Forestei. Despartirea dintre gruparea “galben-verde” si antrenorul in varsta de 41 de ani a fost anuntata sec, luni seara, pe pagina oficiala de facebook a echipei.  “Ne-am despartit de Vespazian Colban pentru ca am constatat ca avem viziuni diferite in ceea ce priveste lupta pentru promovare. Din acest motiv am considerat ca este mai bine sa intrerupem colaborarea inca de pe acum. Chiar daca nu am pierdut in primele doua etape, jocul echipei nu a fost cel pe care il asteptam. Asa ca am hotarat sa schimbam ceva acum, inainte sa ne compromitem sansele la promovare”, a precizat presedintele clubului Foresta, Andrei Ciutac.

Colban: “Nu cred in promovare cu lotul actual”

Vespazian Colban spune ca a plecat de pe Areni pentru ca nu crede ca Foresta poate promova cu actualul lot. “Am cazut de comun acord sa incetam colaborarea pentru ca eu si conducerea aveam opinii diferite in ceea ce priveste fotbalul. Eu daca vroiam sa raman antrenorul Forestei, ramaneam pentru ca aveam contract, dar nu suntem compatibili si nu am vrut sa ne incurcam unii pe altii. Am preferat sa plec pentru nu cred in obiectivul lor, nu cred in promovare cu lotul actual. Daca ei cred, este problema lor. Cu lotul pe care il aveam in etapa a doua, cu 17 jucatori si un junior, mai bine ne vedem fiecare de drumul lui. Cred ca echipa a lasat o impresie buna cat am fost eu pe banca, mai ales in Cupa Romaniei. Am plecat cu fruntea sus de acolo” a precizat fostul antrenor al Forestei, care a lasat de inteles ca ar fi preferat ca echipa sa se concentreze exclusiv pe campionat, sacrificand astfel Cupa Romaniei.

Cu antrenorul Vespazian Colban la carma, “galben-verzii” au strans patru puncte in primele doua etape din campionatul Ligii a III-a, dupa 3-0 cu Sporting Liesti si 1-1 cu KSE Targu Secuiesc, si s-au calificat in Turul IV al Cupei Romaniei, dupa ce au trecut de Bucovina Radauti, cu scorul 3-0.

Pana la numirea unui nou antrenor principal, de pregatirea Forestei se vor ocupa secunzii Bogdan Tudoreanu si Mihai Gurita. “Avem cateva variante. Suntem in discutii cu doi-trei antrenori, dar nu este inca oportun sa le dam numele”, a precizat presedintele Forestei, Andrei Ciutac.

Foto: Costi Solovastru

COMENTARII:

4 Comentarii la "Foresta s-a despărțit de antrenorul Vespazian Colban"

  1. COLBAN ARE DREPTATE . DECI SINT 18 JUCATORI DINTRE CARE AR TREBUI 3 SA FIE PORTARI . ASTA INSEAMNA 4 REZERVE PT JUCATORII DE CIMP . SA NU UITAM CA DINTRE JUCATORII ASTIA 5 SINT IMPRUMUTATI DE LA VASLUI . ASTA E MANEGEMENT MARCA CIUTAC . OMUL ASTA CHIAR FACE PERFORMANTA . SE AUTODEPASESTE DE LA AN LA AN ! NR ASTA DE JUCATORI E BUN PT O ECHIPA DE HANDBAL . D-LE CIUTAC SPUNETI SINCER , NE REPROFILAM CUMVA ?VAI DE NOI CA PE ASTIA CE CONDUC PE LINGA CA NU SE PRICEP II DOARE IN COT . PERFORMANTA E SUSTINUTA SI CU TUDOREANU ANTRENOR . FELICITARI DOMNILOR !!!

  2. VESNIC TUDOREANU ? Ne meritam soarta cu asa antrenori ! Tudoreanu chiar e de neinlocuit?

  3. Ne lipseau comentariile cu majuscule.

  4. Ted este printre membri fondatori al clubului de asta nu poate fi dat afara ca sa inteleaga toată lumea.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*