Foresta riscă să fie depunctată de FRF

Foresta Suceava risca sa fie depunctata de Federatia Romana de Fotbal din cauza unor datorii pe care le are catre jucatorul Marius Matei si catre fostii antrenori Cristian Popovici si Marius Gireada. Plecat de pe Areni in pauza dintre tur si retur, Marius Matei a reclamat clubul sucevean pentru neachitarea unor drepturi salariale, iar Comisia Nationala de Solutionare a Litigiilor i-a dat dreptate actualului atacant de la Luceafarul in sedinta din 20 aprilie, obligand ACS Foresta la plata sumei de 3.800 de lei, la care se adauga alti 400 de lei reprezentand taxa de procedura. Chiar daca a facut parte din lotul celor de la Luceafarul, Marius Matei (foto) nu a evoluat niciun minut in meciul pe care formatia oradeana l-a disputat sambata trecuta, pe stadionul Areni, contra Forestei, atacantul in varsta de 33 de ani fiind dat accidentat.

De curand, fostii antrenori Cristian Popovici si Marius Gireada au reclamat la randul lor clubul sucevean la Federatie, Comisia Nationala de Solutionare a Litigiilor urmand sa se pronunte in privinta solicitarii celor doi pe 11 mai. Popovici si Gireada au plecat de pe banca Forestei la sfarsitul lunii martie, solicitand sa fie cu salarile la zi in momentul rezilierii contractelor. In conditiile in care, din cauza lipsei banilor, pe Areni, nu s-a mai platit vreun salariu din ianuarie, cei doi tehnicieni isi cauta acum dreptatea la Federatie.

COMENTARII:

5 Comentarii la "Foresta riscă să fie depunctată de FRF"

 1. Si ce dacă ! Matei ,Popovici Gireada ,de ce nau stat pana se termina contractul .Au lasat echipa la greu …….Si cate puncte ne penalizeaza !Trecem sub Resita ,liga 2 si 3 de cheltuit banii la hoti de la Frf si Liga .ce campionat a fost in acest an,,,,,,,Juventus numai cu arbitri si Valcea,Tarlungeni ,Pancota ,Berceni ,desființati ….fotbalul hotiilor ca de altfel si liga 1 ,blaturi la tot pasul !

 2. SE VOR PLATI TOATE DATORIILE NUMAI SA SCAPAM DE DATORIA LA FINANTE SI SA NI SE APROBE BUGETUL.TOTI ACESTIA CARE AU FACUT PLANGERE CRED CA STIU PRIN CE PROBLEME TRECE CLUBUL SI AR TREBUI SA AIBA UN PIC DE RABDARE.

 3. Bine ne face…si f..uti si cu banii luati. Ne ara rau cu suceveni…asa-i sunt prosti si fara caracter. Lasa ca au venit altii mai destepti …

 4. Salut, dragi suporteri!
  Sa lamurim putin situația privind posibila depunctare a clubului ACS Foresta Suceava, conform Regulamentului disciplinar al FRF.
  1.Conform RD, clubul care nu executa obligațiile stabilite in termen de 30 zile de la data COMUNICĂRII hotărârii, deși exista in acest sens o hotarâre definitiva a unui organism jurisdicțional al FRF:
  a) va fi obligat la plata unei penalități de 3.000 lei si i se va acorda un termen de gratie de 5 zile pentru executarea integrala a obligațiilor de plata;
  b) i se va interzice dreptul de a transfera si/sau legitima jucatori in calitate de club cesionar si i se vor scădea puncte. Scăderea de puncte se aplica asupra celor acumulate in campionat de echipa de categoria cea mai ridicată, urmând ca, la fiecare 15 zile calendaristice de intârziere de plata, calculate de la data expirării termenului de gratie, echipei in cauza sa i se scadă cate 2 puncte.
  c) Sancțiunile arătate la litera b) se aplica timp de 90 zile, dupa care echipa clubului respectiv va fi exclusă din toate competițiile in curs si retrogradata in categoria inferioară.
  2. daca clubul nu-si executa obligația de plata in termen de 30 zile de la retrogradarea echipei de categoria cea mai ridicată, clubul va fi exclus din toate competițiile.

  In privinta litigiului cu cei doi antrenori, clubul poate face recurs in urma pronunțării deciziei Comisiei de Disciplina din data de 11.05.2017.
  Sper sa nu ajungă clubul ACS Foresta Suceava in situația de depunctare.

 5. In privinta litigiului cu cei doi antrenori, clubul poate face recurs in urma pronunțării deciziei CNSL din 11.05.2017.
  Sper sa nu se ajungă in situația depunctării clubului ACS Foresta Suceava.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*