Foresta l-a înregimentat pe fundașul Adrian Avrămia

Foresta continua sa se intareasca in perspectiva viitorului sezon al Ligii a III-a, unul in care se vorbeste tot mai serios de promovare pe Areni. “Galben-verzii” au reusit o noua achizitie dupa ce au semnat in aceasta saptamana un contract valabil pe un an de zile cu falticeneanul Adrian Avramia, un fundas central in varsta de 27 de ani care a mai jucat de-a lungul carierei pentru CSMS Iasi, CSU Craiova, Rapid Bucuresti, Dynamo Brest (Belarus) si Irtysh (Kazahstan). “Ne-am inteles pe un an de zile cu Avramia. Este un fotbalist de valoare, cu mare experienta, care la vârsta de 27 de ani mai are multe de realizat în fotbal. Sunt convins ca are o dorinta mare de a reveni cât mai repede pe teren si sunt sigur ca ne poate ajuta sa ne îndeplinim obiectivul trasat: promovarea în Liga a II-a”, a precizat presedintele Forestei, Andrei Ciutac.

Adrian Avramia este cel de-al noulea transfer realizat de Foresta in aceasta vara dupa portarul Ionut Ailenei (Sporting Vaslui), fundasii Alexandru Ichim (Aerostar) si Dudu Druga (Aerostar), mijlocasii Vlad Stanescu (Bucovina Radauti), Andrei Cerlinca (Bucovina Radauti), Vasile Hagiu (Sporting Vaslui) si Auras June (Sporting Vaslui) si atacantul Alex Marin (Stiinta Miroslava).

Avramia se va alatura lotului “galben-verzilor” in cantonamentul de la Pojorata in cursul zilei de vineri, iar sambata ar putea debuta in tricoul Forestei in meciul amical cu FC Botosani II.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Foresta l-a înregimentat pe fundașul Adrian Avrămia"

  1. Atentie incepe campania electorala a lui flutur si lungu , cu vrajeli, minciuni ridicole si prafuri in ochii multimii, care din pacate sunt crezute de unii mai usor de manipulat ……
    Intentionat prin mijloace(in special taieri de fonduri) specifice cuplului flutur/lungu au fost retrogradate pe rand echipele reprewzentative de fotbal si handbal ale Sucevei , ca ulterior sa revina in preajma campaniilor electorale sa mimeze sprijinul pentru promovare !!!!!
    In acest sens sa ne amintim ca au promis sala polivalenta, stadion s.a. si ulterior abandonate si deturnate pentru „alte scopuri” fodurile creditate !!!!!
    Decat sa inghitim gogoritele acestor doi sefi ai administratiei publice judetene si municipale sucevene MAI BINE MERGEM SA VEDEM FOTBAL DE PERFORMANTA SI ADMINISTRATIE COMPETENTA SERIOASA LA BOTOSANI !!!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*