Foresta i-a înregimentat pe Cărbune și Bejenar

Foresta i-a inregimentat pe cei mai buni doi juniori de la LPS Suceava, este vorba de portarul nationalei de juniori a Republicii Moldova, Augustin Carbune (19 ani) si de mijlocasul Daniel Bejenar (18 ani). Ambii jucatori au semnat la sfarsitul acestei saptamani contracte valabile pe un an cu gruparea de pe Areni, cu optiune de prelungire. Carbune si Bejenar ar putea debuta in tricoul divizionarei a treia in meciul amical pe care “galben-verzii” intentioneaza sa-l dispute miercuri in compania celor de la LPS Suceava. Tot atunci, vor fi putut vazute la joc si celelalte doua achizitii din iarna, portarul Florin Logofatu (Viitorul Veresti) si atacantul Andrei Pavel (Aerostar Bacau), precum si o serie de tineri veniti in probe la Foresta, este vorba de Cristofor Voloc, Gabriel Vatamaniuc si George Boinicu (toti trei de la Zimbrul Siret), Ionut Lacatusu (Siretul Dolhasca), Alexandru Danilescu (Recolta Fantanele) si Andrei Martolea (ex. LPS Suceava).

Daca terenul sintetic de la Liceul cu Program Sportiv nu va fi dezapezit in timp util pentru amicalul de miercuri, trupa antrenata de Selim Benachour va disputa primul meci de verificare abia vineri, contra celor de la CSM Pascani. In continuarea programului de pregatire, in luna februarie, “galben-verzii” mai au amicale cu Aerostar Bacau (9 februarie), CSM Ceahlaul Piatra Neamt (13 si 22 februarie), Somuz Falticeni (16 februarie) si ACS Sporting Vaslui (20 februarie).

Clasata la finalul turului pe locul 6 in clasamentul seriei intai a Ligii a III-a, Foresta va incepe sezonul de primavara pe 2 martie, cand va infrunta, pe Areni, satelitul celor de la FC Botosani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Foresta i-a înregimentat pe Cărbune și Bejenar"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*