Foresta dă al doilea golgheter al Seriei I a Ligii a III-a

Foresta dă al doilea golgheter al seriei întâi a Ligii a III-a în persoana lui Alexandru Marin, autor a 7 goluri în sezonul de toamnă, printre care și un hattrick, marcat din postura de rezervă, în meciul câștigat în fața celor de la Sporting Juniorul Vaslui.

La zestea de 22 de goluri a grupării de pe Areni au mai contribuit Andrei Cerlincă (5 goluri), Robert Martin (3), Lucian Sîncelean (1), Eugeniu Celeadnic (1), Marius Filip (1) și Dudu Drugă (1), alte trei reușite, cele din meciul cu Bucovina Rădăuți, decis la „masa verde”, fiind aduse de pandemia de COVID.

Cu doar șase goluri primite în zece etape, Foresta are cea mai bună defensivă din serie, iar în privința atacului, cu o medie de 2,2 goluri înscrise per meci, ocupă locul 2.

Florescu, fundașul-golgheter al Bucovinei Rădăuți

Bucovina Rădăuți a avut trei guri de foc în sezonul de toamnă, este vorba de atacanți Ionel Stoian (6 goluri) și Robert Ciobanu (5), dar și, surprinzător, de fundașul Mugurel Florescu (4). La totalul de 22 de goluri înscrise de gruparea rădăuțeană și-au mai adus contribuția căpitanul Ionuț Plămadă și antrenorul Iulian Ionesi, cu câte două reușite personale, Florin Antonesei și Cătălin Coroamă, cu câte un gol, la care se adaugă un autogol al celor de la CSM Pașcani.

Trupa antrenată de Iulian Ionesi are al doilea atac din serie și este totodată singura echipă care nu a pierdut până acum pe teren propriu.

Afalna, responsabilul cu golul la Șomuz Fălticeni

Christ Afalna a fost responsabilul cu golul la Șomuz Fălticeni, mijlocașul camerunez punctând de cinci ori în sezonul de toamnă, asta în condițiile în care două etape a fost suspendat. Pe lista marcatorilor formației antrenate de Daniel Stoica și-au mai trecut numele: Vasile Padovei (4 goluri), Eduard Julei (2), Frank Tchassen (2) și Cătălin Tutuță (2) și Franck Toukam (1).

Topul celor mai buni marcatori din Seria I a Ligii a III-a este condus de Alexandru Florean (Știința Miroslava), cu 8 goluri, urmat de Alexandru Marin (Foresta Suceava), cu 7 reușite, Giani Unghianu (Știința Miroslava) și Ionel Stoian (Bucovina Rădăuți), ambii cu câte 6 goluri.

Foto: Dragoș Pășcăneanu

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Foresta dă al doilea golgheter al Seriei I a Ligii a III-a"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*