Foresta așteaptă șase jucători noi la reunirea lotului

Gata cu vacanta pe Areni! Foresta revine la inceputul saptamanii viitoare la antrenamente cu un obiectiv clar pentru partea a doua a campionatului: accederea in play-off-ul de promovare in Liga a II-a.

La reunirea lotului, programata luni, la ora 13.00, pe stadionul Areni, sub comanda antrenorului Ivan Gvozdenovic (foto) sunt asteptati 25 de jucatori.

Sase nume noi vor avea „galben-verzii” la primul antrenament al anului, este vorba de francezul Yanis Zouaoui, de sarbii Darko Terzic si David Knezevic, jucatori care au semnat deja cu gruparea suceveana, de spaniolul Miguel Perez Lobato (Gibraltar) si de juniorii Gabriel Udeanu (Steaua Bucuresti) si Darius Vutur (Progresul Somcuta Mare), ultimii trei urmand sa sustina probe pe Areni.

Rubrica plecari contine cinci nume: Cosmin Rotaru, Robert Licu, brazilianul Patrick Da Silva, Vasile Vitu si internationalul de juniori Sebastian Nechita, ultimii doi anuntand recent ca nu mai vor sa continue din retur la Foresta.

Foresta are perfectate pana acum sapte meciuri amicale, „galben-verzii” urmand sa joace in pregatiri cu CSM Pascani (31 ianuarie), Gloria Buzau (10 februarie), Aerostar Bacau (13 februarie), Sporting Vaslui (16 februarie), CSM Focsani (20 februarie), Stiinta Miroslava (24 februarie) si Dacia Unirea Braila (27 februarie).

Aflata la finalul sezonului de toamna pe locul 2, la egalitate de puncte cu prima clasata, Foresta va relua campionatul pe 14 martie, cu un meci pe teren propriu în compania Ceahlaului Piatra Neamt.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Foresta așteaptă șase jucători noi la reunirea lotului"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*