Foresta a rămas fără preparator fizic

Foresta a ramas fara un om important din staff-ul tehnic, dupa ce Khalil Chakroun a demisionat din posturile de antrenor secund si preparator fizic al formatiei sucevene.  Tehnicianul tunisian a facut anuntul pe pagina personala de facebook: “Astazi, aventura mea la Foresta Suceava se termina. Sunt foarte fericit ca am putut impartasi din timpul, cunostiintele mele si din experienta mea. Sunt mandru cu ce am reusit pana in prezent. Am avut sansa sa lucrez intr-un colectiv unit si nu m-am simtit niciodata departe de familia mea. Dimpotriva, am gasit a doua familie, aici, la Suceava. E un episod din parcursul meu profesional si merg inainte cu capul sus”.

Masterand al Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport Bucuresti, Khalil Chakroun a ajuns la Foresta la inceputul acestui sezon, dupa ce in prealabil a avut o colaborare cu Astra Giurgiu.

COMENTARII:

3 Comentarii la "Foresta a rămas fără preparator fizic"

  1. Au inceput deja sa paraseasca ” corabia ” ? Cred ca pana la urma ramane numai Ted fiindca el e nemuritor la Foresta ! Daca mai luam batai la rand poate pleaca si Florentin Petre si ramanem cum am fost de parca nu mai sunt antrenori in Suceava ! Am o intrebare de plecat pleaca si jucatori si antrenori dar de venit chiar numai vine nimeni ? Cred ca e ceva naspa la Foresta de a plecat preparatorul ! Sper sa ma insel dar cred ca mai degraba canta cucuveaua pe Areni decat scaparea de la retrogradare ! Daca stiti spuneti si noua cine sefii la Foresta ? Sa auzit ca a venit Iosif Biro la Foresta ! Oare e adevarat sau minciuna ?

  2. Se impune un sondaj cu numele, culorile si emblema viitoarei echipe. Aceiasi oameni, acelasi destin, aceiasi soarta.

  3. Cinevă cred nu dorește să se facă performanță. Doar visez și iluzii pentru anul viitor promovare în liga 1.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*