Foresta a încheiat seria meciurilor de verificare cu un galop de sănătate în fața juniorilor de la FC Botoșani

Foresta a încheiat seria meciurilor de pregătire cu un galop de sănătate în fața celor de la FC Botoșani U19. Echipa antrenată de Ivan Gvozdenovic s-a impus în amicalul disputat miercuri, pe terenul sintetic al Liceului cu Program Sportiv din Suceava, cu scorul de 10-0, prin golurile marcate de Martin (3), Knezevic (3), Stănescu, Cerlincă, Drugă, la care s-a adaugat un autogol al oaspeților.

Foresta a început în următoarea formulă de joc: Zvoronciuc – Cimbru, Celeadnic, Mateciuc, Novacek – Stănescu, Terzic – Zouaoui, Sîncelean, Cerlincă – Martin. După pauză au mai intrat: Gal – Drugă, Hostiuc, Postică, Knezevic și Vultur.

A fost al șaptelea și ultimul joc disputat de “galben-verzi” în intersezon după cele cu CSM Pașcani (9-1), Gloria Buzău (1-2), Aerostar Bacău (0-2), Sporting Vaslui (1-1), Ştiința Miroslava (4-0) și Dacia Unirea Brăila (0-4).

Aflată pe locul 2 în clasamentul seriei întâi a Ligii a III-a, la egalitate de puncte cu liderul Ştiința Miroslava și Bucovina Rădăuți, Foresta va relua campionatul pe data de 13 martie, când va primi, pe stadionul Areni, vizita formației Ceahlăul Piatra Neamț. 

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Foresta a încheiat seria meciurilor de verificare cu un galop de sănătate în fața juniorilor de la FC Botoșani"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*