Foresta a început pregătirea de iarnă cu 18 jucători

Foresta s-a reunit joi in vederea inceperii pregatirilor pentru returul Ligii a III-a. La primul antrenament din aceasta iarna, desfasurat in sala de atletism a complexului Areni, sub comanda lui Petre Grigoras s-au prezentat 18 jucatori, printre care cinci noutati: portarul Sebastian Bilba (Ozana Targu Neamt), fundasii Simon Mandiuc (Juniorul Suceava) si Bogdan Balint (Politehnica Iasi), mijlocasii Sebastian Nechita (Juniorul Suceava) si Catalin Tacu (Progresul Fratautii Vechi).

In schimb au lipsit mijlocasul italian Matteo Rigoni, care se va alatura lotului in cursul zilei de vineri, atacantul Robert Grumezescu, invoit de conducerea clubului pentru a-si rezolva unele probleme personale, juniorii Ionut Ailenei, Auras June si Vali Hagiu, carora le-a expirat imprumutul de la Sporting Vaslui. Nemotivat au absentat si Madalin Onofras si Vasile Boca.

Lotul prezent joi la reunirea Forestei: Augustin Carbune, Sebastian Balba – portari, Paul Mateciuc, Eugeniu Celeadnic, Adrian Avramia, Dudu Druga, Ruben Sumanariu, Bogdan Balint, Simon Mandiuc – fundasi, Andrei Cerlinca, Vlad Stanescu, Cornel Cainari, Mario Pipos, Sebastian Nechita, Catalin Tacu, Cristi Gulei – mijlocasi, Robert Martin si Alexandru Marin – atacanti.

Inca nu suntem in formula completa. Din pacate, am pierdut juniorii de la Vaslui, dar vom gasi alte solutii. Nu ne grabim sa aducem jucatori care sa fie doar la numar. Vrem sa aducem jucatori de calitate, sa fim mai puternici decat in turul campionatului pentru ca ne asteapta o lupta aspra cu Aerostar. Am inceput pregatirile cu gandul la promovare si cu gandul asta vom lupta pana la final. Am incredere in baieti. Cu sprijinul suporterilor si al autoritatilor locale sa speram ca ne vom bucura la vara”, a declarat antrenorul Petre Grigoras.

“Galben-verzii” se vor pregati la Suceava pana pe data de 3 februarie, cand vor pleca intr-un stagiu centralizat la Campulung Moldovenesc.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Foresta a început pregătirea de iarnă cu 18 jucători"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*