Foresta a început antrenamentele

antrenament Foresta

Componenții echipei de fotbal Foresta Suceava au început luni pregătirile pentru sezonul 2019-2020 al Ligii a 3-a. La reunirea lotului, sub comanda noului antrenor Vespazian Colban, s-au prezentat 15 jucători. Foresta va disputa primul meci oficial pe data de 14 august, în cadrul turului secund al Cupei României, iar pe 24 august va începe campionatul.

La primul antrenament au fost prezente noile achiziții Vlad Stănescu și Andrei Cerlincă, reveniți de la Bucovina Rădăuți, fostul atacant al Științei Miroslava, Alexandru Marin, și fundașul Constantin Drugă, venit de la Aerostar Bacău. Ceilalți 11 jucători prezenți la reunirea Forestei au fost portarii Augustin Cărbune și Sebastian Bîlbă, mijlocașii Mădălin Onofraș, Paul Mateciuc, mijlocașii Florin Robciuc, Nicolae Parasca, Vasile Boca și Cornel Căinari și atacanții Andrei Pavel, Robert Grumezescu și Robert Martin. Zilele următoare la antrenamente vor ajunge și ceilalți jucători aflați sub contract cu Foresta, printre care și fundașul Alexandru Ichim.

Ciutac Colban

“Vineri am semnat contractul cu Alexandru Ichim, un fundaș central experimentat, cu 101 meciuri și patru goluri marcate la nivelul Ligii I. Aveam nevoie de dubluri pe postul de fundaș central, având în vedere că sezonul trecut în multe meciuri am avut doar două soluții pe acest post. Cu siguranță vor apărea nume noi în următoarea perioadă. Momentan căutăm soluții pentru acei jucători născuți în 2000 și 1999 pe care trebuie să-i avem în teren tot meciul și ne dorim ca unul dintre aceștia să fie portar”, a anunțat președintele executiv al Forestei, Andrei Ciutac.

„Galben-verzii” se vor pregăti pe plan local în următoarele trei săptămâni, perioadă în care au programat un joc școală, pe 13 iulie, și două amicale, cu Aerostar Bacău pe 20 iulie și cu Sporting Juniorul Vaslui pe 27 iulie. Cantonamentul montan va avea loc între 31 iulie și 10 august la Pojorâta și va cuprinde două meciuri de pregătire, cu FC II Botoșani pe 3 august și cu Aerostar Bacău pe 9 august. Ultimul amical programat în aceasta vară va avea loc pe 17 august, cu o săptămână înainte de startul campionatului, când „galben-verzii” vor înfrunta Știința Miroslava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Foresta a început antrenamentele"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*