Foresta a încasat prima tranșă din drepturile TV

goian-nocturna-areni-steaua

Foresta a încasat zilele trecute prima transă de bani din drepturile TV. Vestea a fost confirmată de președintele Dorin Goian, care a recunoscut că în conturile clubului sucevean au intrat 6.000 de euro.

“Am primit factura pe prima tranșă. Banii n-au ajuns încă la băieți, dar nu sunt probleme cu restanțele financiare. Nu acesta este motivul pentru ultimele rezultate negative. Important este acum să ieșim din pasa aceasta proastă și să urcăm în clasament. Asta ne va aduce și câțiva bani în plus din ultima tranșă din drepturile TV”, a spus Dorin Goian, care a anunțat că va însoți echipa suceveană la partida de duminică de la Sfântu Gheorghe.

Foresta a fost una dintre echipele considerate atractive pentru televiziuni. “Galben-verzii” au apărut de șase ori “pe sticlă” în primele 15 etape, o dată pe stadionul Areni, cu UTA, și de cinci ori în deplasare, la Timișoara, Vâlcea, Clinceni, Brașov și Oradea.

Fiecare echipă din Liga a II-a a încasa 6.000 de euro acum, 6.000 de euro va încasa în pauza de iarnă, iar restul sumei, 350.000 de euro va fi împărțită în functie de locul ocupat la finalul sezonului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Foresta a încasat prima tranșă din drepturile TV"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*