Foresta a împrumutat 5 juniori de elită de la Vaslui

Foresta si-a rezolvat problema celor trei jucatori “under” pe care este obligata sa-i titularizeze in viitorul sezon al Ligii a III-a odata cu aducerea a cinci juniori de elita care in editia precedenta au ocupat locul 3 la nivel national cu Sporting Vaslui. Astfel, portarul Ionut Ailenei (18 ani), fundasii de banda Marcel Chiorean (18 ani) si Vasile Hagiu (18 ani) si mijlocasii Aurel Constantin June (18 ani) si Andrei Mihai (18 ani) au venit sub forma de imprumut pe Areni, pentru un an de zile.

Cei cinci au fost vazuti la lucru de antrenorul Vespazian Colban cu ocazia meciului-scoala de sambata. “Am reusit sa perfectam cinci transferuri foarte importante pentru noi, cinci jucatori de mare perspectiva, patru dintre ei componenti ai nationalei under 19. Credem ca prin aceste achizitii am reusit sa rezolvam problema juniorilor din teren, in acest moment in lot regasindu-se opt jucatori under”, a spus presedintele clubului Foresta, Andrei Ciutac.

Tot in aceasta vara mai venit la Foresta si cinci seniori, este vorba de fundasii Constantin Dudu Druga (Aerostar Bacau) si Alexandru Ichim (Aerostar Bacau), mijlocasii Vlad Stanescu (Bucovina Radauti) si Andrei Cerlinca (Bucovina Radauti) si atacantul Alexandru Marin (Stiinta Miroslava).

Pana la plecarea in cantonamentul de la Pojorata, “galben-verzii” au programate doua meciuri amicale cu Aerostar Bacau, sambata, de la ora 11.00, pe stadionul Areni si cu FC Botosani II, pe 27 iulie. Pe parcursul stagiului de pregatire de la poalele Giumalaului, trupa lui Vespazian Colban se va reintalni cu FC Botosani II si Aerostar, in doua jocuri test programate pe 3 si 9 august.  Pe 14 august, Foresta va debuta in Cupa Romaniei, iar pe 17 august, cu o saptamana inainte de startul campionatului Ligii a III-a va disputa un ultim meci amical in compania Stiintei Miroslava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Foresta a împrumutat 5 juniori de elită de la Vaslui"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*