Foresta a dat-o în bară pe terenul „lanternei roșii”

Foresta a dat-o in bara, si la propriu si la figurat, in meciul disputat sambata la Pascani, acolo unde “galben-verzii” au pierdut alte doua puncte in cursa pentru o promovare care se intrevede tot mai greu in ceata lunilor de toamna.

Abia scapata de focarul de COVID, trupa condusa de sarbul Ivan Gvozdenovic a dominat teritorial intalnirea, dar a tratat cu multa superficialitate fazele de poarta, cea mai mare ocazie a primei reprize fiind consemnata in dreptul lui Martin a carui sut a fost deviat in transversala.

In ciuda intrarii lui Marin, in repriza secunda, formatia suceveana a atacat fara orizont si nu a mai speculat nicio faza fixa, in fata unui adversar condus din defensiva de suceveanul Constantin Ferariu.

Salvarea putea veni in minutele de prelungire, de la Druga, dar mingea trimisa din lovitura libera de capitanul Forestei a nimerit din nou transversala si a cazut apoi aproape de linia portii, oaspetii solicitand in zadar gol valabil.

S-a terminat 0-0, iar Foresta devine prima echipa care nu reuseste sa le dea gol pascanenilor in actualul sezon.

Foresta: Gal – Visinar, Celeadnic, Vitu, Druga – Stanescu, Sumanariu – Filip, Nechita, Cerlinca – Martin. Antrenor: Ivan Gvozdenovic. Au mai intrat: Marin, Cimbru, Novacek, Dicu si Mateciuc.

Aflati in acest moment pe locul 6, “galben-verzii” mai pot urca in clasamentul seriei in urma meciului restant pe care il au programat miercuri, de la ora 14.00, pe stadionul Areni, in compania nou-promovatei Sporting Vaslui.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Foresta a dat-o în bară pe terenul „lanternei roșii”"

  1. Cu amatorism managerial, nu se poate face performanta în fotbal, nici măcar la nivel de Liga a III-a în România.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*