Foresta a avut 19 jucători la reunirea lotului

Foresta s-a reunit luni dupa-amiaza, pe stadionul Areni, in vederea inceperii pregatirilor pentru returul Ligii a III-a. In absenta principalului Selim Benachour, care urmeaza sa ajunga la Suceava diseara, primul antrenament din acest an a fost condus de secunzii Bogdan Tudoreanu si Mihai Gurita, care au avut sub comanda lor un numar de 19 jucatori. Noutatile de la reunirea “galben-verzilor” le-au reprezentat portarul Florin Logofatu (Viitorul Veresti) si atacantul Andrei Pavel (Aerostar Bacau), dar si cei mai buni doi juniori de la LPS Suceava: portarul nationalei under 19 a Republicii Moldova, Augustin Carbune si mijlocasul Daniel Bejenar. Acestora li se adauga mai multi tineri din judet, chemati sa sustina probe de joc pe Areni, este vorba de Cristofor Voloc, Gabriel Vatamaniuc si George Boinicu (toti trei de la Zimbrul Siret), Ionut Lacatusu (Siretul Dolhasca), Alexandru Danilescu (Recolta Fantanele) si Andrei Martolea (ex – LPS Suceava).

Lotul complet de jucatori prezent luni la reunirea Forestei: Florin Logofatu, Augustin Carbune – Madalin Onofras, Paul Mateciuc, Andrei Mateiciuc, Paul Ionescu, Cristian Gulei, Robert Martin, Teodor Lungu, Ionut Artenie, Robert Grumezescu, Andrei Pavel, Daniel Bejenar, Cristofor Voloc, Gabriel Vatamaniuc, George Boinicu, Ionut Lacatusu, Alexandru Danilescu si Andrei Martolea.

Stranierii “galben-verzilor”, Matteo Rigoni, Matthieu Nguyen, Sid-Ali Bouadjila si Seven Cem urmau sa soseasca luni seara la Suceava, iar Eugeniu Celeadnic se va prezenta abia joi la antrenamente.

Fara cantonament montan in aceasta iarna

Am inceput pregatirea de iarna intr-o formula incompleta. Deocamdata, am completat compartimentul ofensiv cu Andrei Pavel, dar mai suntem in discutii cu o serie de fotbalisti, ale caror nume le vom face publice in momentul in care vor semna contracte cu noi” a precizat presedintele-executiv al clubului Foresta, Andrei Ciutac. Oficialul de pe Areni a explicat si motivele pentru care “galben-verzii” nu vor mai efectua un cantonament montan. “In anii trecuti, echipa evolua in liga secunda. Anul acesta, suntem in Liga a III-a, iar din punctul nostru de vedere sezonul este compromis. Nu conteaza daca termini pe locul 2 sau pe 8. Singura realizare ar fi fost promovarea. Din acest motiv, am decis sa facem pregatirea de iarna pe plan local. Pe partea fizica, ne vom pregati pe pista si in sala stadionului Areni, iar pe partea tehnica pe terenul sintetic de la LPS. Vor fi insa si zile cand vom merge la Dragomirna sau Adancata, unde am reperat cateva trasee de alergare”, a adaugat Ciutac.

Au definitivat lista meciurilor de verificare

Foresta va disputa sase meciuri amicale pana la startul returului, dupa cum urmeaza: cu CSM Pascani (1 februarie), cu Aerostar Bacau (9 februarie), cu CSM Ceahlaul Piatra Neamt (13 si 22 februarie), cu ACS Somuz Falticeni (16 februarie) si cu ACS Juniorul Vaslui (20 februarie). Clasata la finalul turului pe locul 6 in clasamentul seriei intai a Ligii a III-a, Foresta va incepe sezonul de primavara pe 2 martie, cand va infrunta, pe stadionul Areni, satelitul celor de la FC Botosani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Foresta a avut 19 jucători la reunirea lotului"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*