Foresta a anunţat regulamentul tombolei cu tricouri

bilete-stadion

Conducerea clubului Foresta Suceava va organiza la fiecare meci de acasa cate o tombola pentru spectatori. Astfel, la pauza jocului de sambata, cu Politehnica Timisoara, trei dintre spectatori vor castiga cate un tricou original al Forestei. Extragerea se va face electronic, cu afisare in direct pe noua tabela!

Iată regulamentul oficial al tombolei, transmis de conducerea clubului:

Organizata de Asociatia Clubul Sportiv Foresta Suceava
I. Prezentul regulament reprezinta ansamblul conditiilor si normelor stabilite de organizatorul tombolei privind organizarea si desfasurarea acesteia.
II. Organizatorul tombolei detine toate drepturile si obligatiile decurgand din calitatea sa de organizator al tombolei, drepturi si obligatii pe care le poate transmite unor terti in conditii stabilite pe baza unor contracte semnate cu cei interesati.
III. Prezentul concept al tombolei reprezinta obiect al dreptului de autor al organizatorului, fiind ocrotit conform prevederilor Legii nr. 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Articolul 1. Organizatorul
1.1 Asociatia Clubul Sportiv Foresta Suceava, cu sediul in Suceava, str.Dragomirna, nr. 18, CIF 24066096, avand contul RO51RNCB0234102788780001, deschis la BCR Suceava, reprezentat de Ciutac Andrei Marian, cu functia de Presedinte, organizeaza la data de 25.02.2017, cu ocazia meciului de fotbal dintre A.C.S. FORESTA SUCEAVA si A.C.S. A.S.U. PLITEHNICA TIMISOARA, o tombola pentru participantii la meci care vor achizitiona bilete de intrare, avand ca premii 3 tricouri originale de joc ale echipei A.C.S. FORESTA SUCEAVA.

Articolul 2. Organizarea concursului
2.1 Tombola se desfasoara astfel:
Persoanele care vor achizitiona bilete de intrare la meciul de fotbal mentionat la Articolul 1, vor intra automat in concurs.
2.2 In pauza meciului, mentionat la Articolul 1, se va desfasura o extragere pe baza sistemului computerizat disponibil la Stadionul Areni, la care vor participa toate biletele vandute la casele de bilete. Extragerea se va efectua pe baza seriei de pe bilet si va fi transmisa in direct pe ecranele de proiectie ale stadionului.
2.3 Pentru validarea castigatorilor, acestia trebuie sa ia parte la partida mentionata la Articolul 1.

Articolul 3. Perioada de desfasurare
3.1 Tombola se va desfasura in pauza partidei de fotbal dintre A.C.S. FORESTA SUCEAVA si A.C.S A.S.U. PLITEHNICA TIMISOARA, din cadrul Ligii a-II- a, disputata sambata 25.02.2017.

Articolul 4. Participantii la tombola
4.1 La tombola, vor participa toate persoanele fizice care au achizitionat cel putin un bilet la meciul de fotbal mentionat la Articolul 1, punctul 1.1, si care pot face dovada domiciliului sau rezidentei in Romania.
4.2 Nu pot participa la tombola angajatii si colaboratorii cu contract ai organizatorului, rudele angajatilor organizatorului, pana la gradul 4, precum si angajatii si rudele acestora pana la gradul 4 apartinand tertelor societati sau fundatii implicate in promovarea evenimentului.
4.3 Participantii trebuie sa fie posesorii de drept ai biletelor intrate in concurs
4.4 Ridicarea premiilor implica accesul participantilor de a oferi organizatorilor si partenerilor concursului dreptul de a publica imaginile respective, integral sau partial, in forma digital si/sau tiparit, fara nici un fel de plata.

Articolul 5. Acordarea premiilor tombolei
5.1 Premiile puse in joc pentru tombola organizat de Asociatia Clubul Sportiv Foresta Suceava, constau in 3 tricouri originale de joc ale echipei A.C.S. FORESTA SUCEAVA.
5.2 Toate premiile se vor acorda castigatorilor in ziua partidei 25.02.2017. Acestea se vor ridica de catre castigator ide la Tribuna Oficiala a stadionului Areni
5.3 Premiile se vor acorda numai participantilor castigatori, pe baza actului de identitate in original.
5.4 Detinatorii biletelor ale caror serii vor fi extrasa in mod aleator prin intermediul sistemului informatic automat pe data de 25.02.2017, in pauza meciului mentionat la Articolul 1, vor fi declarati castigatori.
5.5 Seriile biletelor castigatoere vor fi anuntate in data de 25.02.2017, in pauza meciului detaliat la Articolul 1, pe stadionul Areni.
5.6 Organizatorul tombolei va face publice numele castigatoarilor si castigurile acordate, precum si regulamentul tombolei prin intermediul paginii de facebook a clubului: www.forestasuceava.ro. Regulamentul va fi facut public cel mai tarziu pe data de 24.02.2017. Castigatorii si castigurile acordate vor fi facute publice pana la pauza meciului.

Articolul 6. Acord de principiu. Ridicarea premiilor concursului presupune acordul castigatorilor cu privire la totalitatea conditiilor prezentului regulament.

Articolul 7. Litigii
Daca intre organizator si participantii la tombola detaliata la Articolul 1, se vor naste litigii in legatura cu prezenta tombola, acestea se vor rezolva pe cale amiabila. In ipoteza in care acest lucru nu este posibil, atunci litigiile vor fi solutionate de catre instantele judecatoresti romane competente din Suceava.

Articolul 8. Dispozitii generale
8.1 Participarea la acest Concurs este libera de orice plata sau taxa.
8.2 Datorita caracterului liber de participare fara obligatii financiare, toti participantii inteleg ca sunt de acord ca Organizatorul nu va fi raspunzator pentru niciun fel de pagube sau pierderi directe, indirecte sau accidentale legata de aceasta campanie de promovare si nu li se va cere niciun fel de despagubiri materiale sau morale.
8.3 Organizatorul acestui concurs au dreptul de a descalifica participantii ce nu indeplinesc sai incalca regulile acestei promotii fara nici o avertizare prealabila si fara oferirea nici unui fel de compensatii.
8.4 Organizatorul are dreptul de a aduce, oricand, amendamente si completari la acest REGULAMENT DE PARTICIPARE, fara a solicita acordul participantilor la concurs, acestea intrand in vigoare de la data postarii lor pe pagina de facebook a clubului: www.forestasuceava.ro.
8.5 Este responsabilitatea participantilor de a se informa despre eventualele modificari ale REGULAMENTULUI DE PARTICIPARE, PE TOATA PERIOADA de derulare a concursului.
8.6 Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere pentru orice impedimente de participare la concurs sau la validarea castigatorului datorate erorilor participantului.

Organizator
Asociatia Clubul Sportiv Foresta Suceava

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Foresta a anunţat regulamentul tombolei cu tricouri"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*