Florentin Petre: “Va fi război total în cantonamentul de la Poiana Negrii”

Florentin Petre promite sa scoata untul din fotbalistii Forestei in stagiul montan pe care “galben-verzii” il au programat la sfarsitul lunii ianuarie la Poiana Negrii. “Va fi razboi total din prima pana in ultima zi a cantonamentului. Am gasit la Poiana Negrii tot ce isi doreste un antrenor pentru pregatirea de iarna, de la zonele de alergare la conditiile excelente de recuperare. Am venit sa fac treaba la Suceava, iar perioada de pregatire de iarna este foarte importanta pentru ceea ce ne asteapta in retur. Numai cu o conditie fizica excelenta, vor veni si rezultatele in partea a doua a campionatului”, a spus antrenorul Forestei.

“Galben-verzii” se reunesc pe 17 ianuarie

Kimbaloula si Eridson sunt singurii jucatori din vechea garda care nu mai fac parte din planurile lui Florentin Petre pentru sezonul de primavara. In rest, seful bancii tehnice de pe Areni ii asteapta la reunirea de miercuri, 17 ianuarie, pe toti componentii lotului, inclusiv pe francezul Chalabi, care s-a recuperat dupa o accidentare. “Ii astept pe toti la reunire. Ramane sa vedem cati se vor prezenta, cati se vor intoarce la echipa. Oricum, nu ducem lipsa de solutii. Romania are destui fotbalisti. Daca dau cateva telefoane, ne completam imediat lotul. Bani sa fie la echipa. Important este sa plecam in cantonament cu toti jucatorii pe care vom miza in sezonul de primavara”, a precizat antrenorul Forestei, care spera ca jucatorii sa-si primeasca in cel mai scurt timp restantele salariale cu care au ramas de anul trecut. “Am incredere ca pretentiile salariale ale jucatorilor vor fi satisfacute de conducerea clubului. As avea o atmosfera foarte buna la echipa si as putea trage de jucatori in cantonament”, a adaugat Petre.

Acolatse este in atentia lui Juventus

Florentin Petre a vorbit si despre situatia internationalului togolez Charles Acolatse, aflat in atentia prim-divizionarei Juventus Bucuresti. “Sunt incantat cand unii dintre jucatorii mei sunt in atentia echipelor de prima liga. Trebuie sa profite de aceasta sansa, iar atat timp cat este avantajos din punct de vedere financiar pentru clubul nostru, nu ma opun plecarii lui Acolatse”, a mai spus antrenorul Forestei.

Vrea cinci-sase amicale in februarie

“Galben-verzii” se vor intoarce in Suceava la sfarsitul lunii ianuarie, dupa care vor pune accentul pe jocurile amicale si pe antrenamentele tehnico-tactice. “Imi doresc sa facem cinci-sase meciuri de verificare in luna februarie. E important sa incepem bine partea a doua a campionatului, sa legam patru-cinci rezultate pozitive, prin care care sa iesim cat mai repede din zona de jos a clasamentului”, a mentionat Florentin Petre.

In prima etapa din 2018, programata pe 24 februarie, Foresta va primi vizita celor de la Dacia Unirea Braila. Dupa prima parte a campionatului Ligii a II-a, echipa suceveana ocupa locul 17 in clasament, cu 20 de puncte, 13 dintre acestea fiind acumulate de la venirea lui Florentin Petre pe banca tehnica.

COMENTARII:

3 Comentarii la "Florentin Petre: “Va fi război total în cantonamentul de la Poiana Negrii”"

  1. Mult succes in noul an Florentine.Noi suporterii vom fi alaturi de tine in tot ce vei face pentru echipa noastra.Totusi poate aduci ceva jucatori dintre cei cu care ai lucrat cand erai la Brasov.Cred ca se impune intarirea lotului cu 3sau4 jucatori Romani de valoare.

  2. Fără niciun jucător transferat și cu restante salariale la jucători, ar fi o minune ca Forest sa se salveze de la retrogradare.

  3. nu ar fi nici o minune , retrogradeaza 5 , olimpia satu mare e ca si retrogradarta , asa tg mures si pandurii au mari probleme , deci mai retrogradeaza 2 , braila e sub noi mai tre sa urcam 1 loc in clasament .
    dar intradevar cu restante salariale ( si e vorba de salarii de doi lei la foresta)
    , situatia nu e deloc roz nici aici , doar asa de moment sa joace jucatori care nu au unde juca fiind f multe cluburi cu probleme si jucatori pusi pe liber prin tara. dar asta nu e strategie de promovare cum mintea si delira pentru a nustiu cata oara edilul sef .

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*