Florentin Petre a venit la Suceava pentru a prelua funcţia de antrenor al Forestei

Foresta i-a gasit inlocuitor portughezului Nuno Pedro, conducerea clubului sucevean fiind aproape sa-l convinga pe Florentin Petre sa preia functia de antrenor principal. In varsta de 41 de ani, fostul international roman a fost prezent sambata in tribunele stadionului din Satu Mare, la meciul dintre Olimpia si Foresta. Dupa joc, Florentin Petre a venit direct la Suceava, unde duminica seara urma sa aiba o discutie mai detaliata cu conducerea Forestei.

Ma leaga o prietenie mai veche cu unul dintre patronii clubului (n.r. Farid Khallaf) si de aceea am decis sa vin la Suceava. Nu va pot spune insa nimic concret in legatura cu preluarea postului de antrenor al Forestei. Diseara, ramane sa discut pe larg cu conducerea clubului”, a declarat, duminica, fostul international Florentin Petre pentru GazetaSV.ro.

Daca va semna o intelegere cu echipa suceveana, Florentin Petre ar fi la prima experienta ca antrenor principal, dupa ce, pana acum, in ultimii cinci ani, de cand si-a agatat ghetele in cui, a lucrat ca secund pentru Ion Marin, Cornel Talnar, Flavius Stoican, Mihai Teja sau Mircea Rednic, la formatiile Dinamo Bucuresti, FC Brasov si Luceafarul Oradea, de unde a plecat in septembrie.

Cu sase goluri in 52 de meciuri la reprezentativa Romaniei, Florentin Petre a evoluat la nivel de club pentru Dinamo Bucuresti, UTA Arad, TSKA Sofia, Terek Groznii si Victoria Branesti, de unde s-a retras in urma cu cinci ani.

COMENTARII:

6 Comentarii la "Florentin Petre a venit la Suceava pentru a prelua funcţia de antrenor al Forestei"

  1. Bine ai venit la Sv Florentin Petre ! Speram sa ne salvezi de la retrogradare daca vei fi antrenorul Forestei ! BAFTA !

  2. Bun venit si mult succes.Sa speram ca vei gasi solutia salvatoare pentru a ne salva de la retrogradare.Cred ca vei aduce si ceva jucatori de la echipele unde a-i lucrat pentru ca avem mare nevoie de jucatori cu experienta.Hai Foresta!!!

  3. Nu-i bun.E dinamovist si noi suntem fcsbisti.

  4. Noi suntem SUCEVENI!

  5. Florentin Petre este un antrenor fără experiența, dar o sa vedem ce o sa fie. Speram sa fie bine pentru fotbalul sucevean.

  6. Bine ai venit, Capitane!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*