Finanţare sistată către CSU

Universitatea Suceava nu mai poate primi in acest moment finantare din partea Consiliului Local, a anuntat astazi primarul Ion Lungu. Edilul-sef a aratat ca echipa locala de handbal are legata de coada o tinichea in valoare de 17 miliarde de lei vechi, ca urmare a unor nereguli descoperite recent de Curtea de Conturi, motiv pentru care, pana la rezolvarea diferendului, nu mai poate primi bani publici.

Imi pare foarte rau de ce se intampla la echipa locala de handbal. In ultimii doi ani, municipalitatea a dat toti banii prevazuti in buget, dar pana nu se clarifica problema invocata de Curtea de Conturi, iar aici ma refer la un diferend de peste 17 miliarde de lei vechi, Consiliul Local nu mai poate sa aloce in continuare finantare pentru clubul CS Universitatea Suceava”, a declarat primarul Ion Lungu, care a precizat ca principalul vinovat pentru situatia in care a ajuns handbalul sucevean este conducerea clubului Universitatea. “Responsabilitatea este exclusiv a conducerii clubului, care a preluat bani publici si i-a folosit pentru sustinerea unui club privat. Din acest motiv, nu se mai pot da bani din bugetul public. Asta pana cand clubul Universitatea Suceava nu va rezolva diferendul cu Curtea de Conturi”, a mai spus Ion Lungu.

COMENTARII:

7 Comentarii la "Finanţare sistată către CSU"

  1. Pana la urma care e adevarul, exista si o culpa din partea conducerii CSU ?

    Dle Ghervan nu s-ar putea sa organizati o conferinta de presa in care sa explicati cine si unde a gresit ? Pana acum toata lumea injura primaria si CJ.

  2. Locul hotilor e la puscarie !Vinovatii sa plateasca !

  3. Este foarte interesant de stiut unde s-au dus cele 17 miliarde de lei vechi pe care CSU nu-i poate justifica!!!!!!!!!!!!!!!

  4. a venit curtea de conturi la club trimisa sigur de lungu. de ce?….ca sa descopere lungu niste „ilegalitati”.s-a propus returnarea unor bani catre primarie, clubul nu a vrut si nu a avut de unde, prin urmare lungu s-a sters la bot cu handbalul.cat de legal se dau banii la fotbal din bani publici?…la fel de legal ca si la handbal doar ca cel putin 20 la suta din ce se da la fotbal se intoarce la primar.pacat ca d-nul ghervan nu face publica toata magaria primarului.ar cam fi cazul ca de nu toti o sa-l considere vinovat iar acest primar mult votata de noi va iesi iar basma curata.

  5. la suceava nu se vrea performanta, ce sa-i ceri unuia, care se ocupa numai cu magarii, sa inteleaga performanta si competitia.intrebati de curiozitate pe chirut, gavriloaia, pralea, iulian, mitrea si cei care au mai plecat, cum au fost intampinati la alte echipe si cum promoveaza alti primari imaginea judetului prin performanta.luati de curiozitate cate un interviu de la cei care au plecat.nu de alta dar poate mai invata primarul cate ceva de la cei carora tot le-a promis de un an incoace.baietii astia probabil au acumulat datorii de cinci luni sa nu fii platit, si cu toate astea si-au facut treaba pana la capat.primarului ar trebui sa-i fie rusine fata de acesti baieti, care oricum sunt cu muuuuuulta mai buni, mai demni si mai muncitori decat MARIA SA….si pana in ultimul ceas vine cu tertipuri murdare.macar de s-ar opri dar acum vrea sa-l „infunde” si pe singurul om care a muncit mult si care chiar si-a dorit sa faca performanta in judet- pe d-nul ghervan.asa se intampla la noi in tara, primeaza incultura, parvenitismul si incompetenta si oricat de valoros ai fi nu ai cum sa bati aceste caractere, caci din pacate predomina mediocritatea, fie ea la carma unui judet.RUSINE

  6. Eu zic ca toti banii sa ii folosim pe pavele si „carciume” in centru, ca doar TATA are bani. Dar sa nu sustinem handbalul sucevean care a facut cunoscut numele de Suceava la nivel national si mai ales la nivel european! Rusine , Lungule! Mi-e rusine sa spun ca sunt din orasul asta care a decazut in ultimii ani. Bine ca sustii alte „minunatii” dar lucrurile de valoare, cum ar fi HANDBALUL il lasi de izbeliste. Sa iti fie rusine! Pacat , pacat de oras si mai ales de baieti, care ar merita totul .

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*