Finanţatorii susţin strategia CSU

Finanţatorii echipei locale de handbal sunt de acord cu strategia propusă de conducerea clubului pentru perioada următoare. Acest lucru a fost confirmat în cadrul ultimei şedinte a Consiliului de Administraţie al Universităţii.

Directorul tehnic al Universităţii, Petru Ghervan, a primit girul finanţatorilor, inclusiv al primarului Ion Lungu, pentru a continua proiectul demarat în aceasta vară la echipa de handbal. Obiectivul pentru noul sezon va fi stabilit, însă, în următoarea şedinţă. Atunci se va parafa şi transferul portarului Dragoş Nedelcu de la Sighişoara, care şi-a dat deja acordul pentru a juca la Suceava în următorii patru ani. Conducerea Universităţii continuă, totodată, tratativele pentru înregimentarea suceveanului Sandu Mihai şi a lui Demis Grigoraş, cei doi jucători de la Centrul Olimpic exprimându-şi dorinţa de a evolua la CSU.

În altă ordine de idei, oficialii echipei locale de handbal speră să perfecteze şi un meci de pregătire în cantonamentul de la Piatra Neamţ. O soluţie ar fi Ştiinţa Bacău, iar dacă această variantă nu se va concretiza Mitrea şi colegii săi vor juca un amical cu echipa a doua a Universităţii.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Finanţatorii susţin strategia CSU"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*