Finanţatorii au împărţit laurii

Spectacolul din sala Liceului cu Program Sportiv nu s-a incheiat odata cu fluierul final al meciului de sambata cu Politehnica Timisoara. Astfel, dupa o scurta pauza in care au trecut pe la dusuri si si-au schimbat tricourile de joc, handbalistii suceveni au revenit pe teren, in aplauzele publicului, pentru a-si primi laurii si medaliile de bronz din partea Directiei Judetene pentru Tineret si Sport Suceava.

Desfasurata intr-o atmosfera de sarbatoare din care nu au lipsit muzica, masinile de fum sau tunurile de confetti, festivitatea de premiere s-a bucurat si de prezenta reprezentantilor principalilor finantatori ai echipei: primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, rectorul Universitatii “Stefan cel Mare” Suceava, Adrian Graur si presedintele Consiliului de Administratie al clubului sucevean, omul de afaceri Viorel Nutu, cei trei decernandu-le jucatorilor si staffului tehnic trofeul, diplomele si medaliile de bronz pentru performanta reusita la finalul recentei editii a Ligii Nationale de handbal masculin.

De asemenea, componentii formatiei de minihandbal de la Lps Suceava, recent calificata la turneul final al Campionatului National, le-au oferit flori handbalistilor de la echipa mare si i-au asaltat pe acestia in cadrul unei sedinte de poze si autografe. In schimb, Chirut si compania au tinut sa imparta fanilor prezenti la festivitatea de sambata mingi, tricouri si postere cu insemnele clubului Cs Universitatea.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Finanţatorii au împărţit laurii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*