“Fii Fair Play cu viaţa ta”

Începând de joi şi până săptămâna viitoare, Asociaţia Judeţeană “Sportul pentru toţi” organizează o serie de manifestări sportive destinate tinerilor suceveni. Competiţiile organizate în colaborare cu Centrul de Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog Suceava şi cu Inspectoratul Şcolar, au drept scop sensibilizarea tineretului în ceea ce priveşte pericolul pe care îl reprezintă consumul de droguri.

Prima acţiune din cadrul campaniei “Fii Fair Play cu viata ta- Spune nu drogurilor”, este “Cupa Liceelor la fotbal şi la baschet”, care va debuta joi 28 mai. Jocurile de fotbal se vor desfăşura pe parcursul a două zile la Iulius Mall. Tot în aceeaşi perioadă va avea loc o întrecere similară la baschet, jocurile urmând să se dispute la Colegiul Naţional “Petru Rareş”. Duminică 31 mai, “Ziua mondială fără tutun” va fi marcată cu un cros al tineretului la Rădăuţi şi cu o Cupă a Şcolilor generale la fotbal. Şirul evenimentelor se va încheia joi, 4 iunie, cu crosul olimpic judeţean.

“Sunt activitati multe, complexe, ce vor cuprinde o mare parte a populatiei scolare din Suceava si Radauti. Intentia noastra este sa angrenam cati mai multi tineri in activitatea sportiva, chiar daca este vorba doar despre sportul de masa. Sa le creem posibilitatea de a avea diversitate. In afara calculatorului si a statului prin baruri, ne dorim ca tinerii sa faca si mult mai multa miscare sportiva”, a declarat vicepresedintele Asociatiei Judetene “Sportul pentru toti”, Mihai Androhovici.

Parteneri în această campanie, Inspectoratul Şcolar Suceava şi Centrul de Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog, organizează la rândul lor mai multe evenimente în această perioadă, în toate regăsindu-se acelaşi mesaj: SPUNE NU DROGURILOR.

“Invit toti sucevenii sa participe la activitatil organizate si in cele din urma, sa alegem cu totii, sanatatea.”
Tatiana Vîntur(foto stanga), Inspectoratul Scolar Suceava

“Mesajul pe care l-as transmite tinerilor si nu numai in campanie, ci mereu, este: Fiti Fair Play cu viata voastra, spuneti nu drogurilor.”
Angelica Cîmpan(foto centru), Centrul de Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog Suceava

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *