Fiesta in Itcani

Itcaniul se pregateste de sarbatoare. Divizionara a treia, Rapid CFR va sustine maine de la ora 18:00, ultimul meci din actuala editie de campionat in compania formatiei Willy Bacau, iar suporterii sunt hotarati sa marcheze asa cum se cuvine acest moment.

“Ne vom intalni in jurul orei 17:00 la stadion. Avem pregatite bannere si o masina de facut fum. Vrem sa marcam cum se cuvine evolutia echipei noastre in primul sezon de la promovare. Ne-am fi dorit sa aprindem si niste artificii, dar era mai complicat. Sper sa fie cat mai multa lume”, a anuntat vicepresedintele clubului Rapid CFR, Doru Iacob.

Nici antrenorul Bogdan Tudoreanu nu se lasa mai prejos. “Trebuie sa terminam sezonul cu o victorie”, a spus tehnicianul Rapidului.

Meciul dintre Rapid CFR si Willy Bacau contand pentru etapa a 34-a din Liga a III-a, va avea loc vineri de la ora 18:00 pe stadionul 1 Mai din Itcani si va fi condus la centru de ieseanul Valentin Lungu. Singurul jucator pe care nu va putea conta antrenorul Bogdan Tudoreanu este fundasul central Ionut Sava-suspendat.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Fiesta in Itcani"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*