Fetele de la „Ștefan”, pe podium la turneul zonal

Echipa de baschet feminin a Colegiului National “Stefan cel Mare” din Suceava a participat zilele trecute la etapa zonala a Olimpadei Nationale a Sportului Scolar pentru elevii de gimnaziu, competitie care a reunit, in sala din orasul Moinesti, cinci formatii din zona de nord a Moldovei.

Trupa condusa de profesorul Adrian Cojocaru a ocupat locul 2 in grupa din care a facut parte cu o victorie si o infangere: 44-43 cu Scoala Generala Nr. 10 din Botosani, respectiv 30-64 cu Liceul Teoretic de Informatica “Grigore Moisil” din Iasi. In finala mica, Bianca Rusti si compania au surclasat echipa Liceului Tehnologic din Oglinzi (Neamt), cu scorul de 59-18. Turneul a fost castigat de gazdele de la Scoala Gimnaziala “Stefan Luchian” din Moinesti, dupa o finala cu Iasi.

Colegiul National “Stefan cel Mare” din Suceava a mizat la etapa zonala pe urmatorul lot de jucatoare: Bianca Rusti, Teodora Hincu, Claudia Aga, Antonia Apetrei, Alessia-Miruna Grosu, Denisa-Teodora Gubernu, Anastasia Burlacioc, Ana Ilisoi, Stefana Melinte si Sabina Slusariuc.

In perioada 16-19 mai, echipa de volei masculin a Colegiului “Stefan cel Mare” din Suceava se va bate, la Bucuresti, pentru o medalie la Olimpiada Nationala a Sportului Scolar – faza pe licee.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Fetele de la „Ștefan”, pe podium la turneul zonal"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*