Festivalul oamenilor puternici

Cei mai puternici oameni din ţară se vor întâlni în acest sfârşit de săptămână la Suceava. Clubul Sportiv NORD ARENA împreună cu Iulius Mall şi Consiliul Judeţean organizează sâmbătă şi duminică, în parcarea Iulius Mall Festivalul Oamenilor Puternici.

Evenimentul va cuprinde două concursuri. Primul intitulat “Oameni de esenţă tare”, presupune tăierea lemnelor cu drujba, ferăstrăul şi toporul. În a doua zi va avea loc concursul “Tare ca fierul, iute ca oţelul”, competiţie care va cuprinde probe de ridicat buşteni, pietre şi greutăţi, precum şi tragerea unui cap de tir. Pe lângă cei 70 de sportivi care s-au înscris până acum, organizatorii anunţa că şi simplii spectatori vor fi implicaţi la acest eveniment.

Evenimentul va fi prezentat de campionul la skandenberg, Radu Valahu, iar premiile valorează 2.000 de euro. Mai mult, în cazul în care aceste concursuri vor reprezenta o reuşită, preşedintele Clubului Sportiv “Nord Arena”, Constantin Alecsa a anunţat că va încerca înfiinţarea unei Federaţii de specialitate.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Festivalul oamenilor puternici"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*