Feraru, sofer pentru Dumitru

Al doilea antrenament dupa vacanta de vara a consemnat mai multe reveniri pe Areni. In frunte cu antrenorul Ioan Radu, au spus “pa” vacantei, Mircea Negru, Adrian Dumitru si Vasile Feraru. Daca primii doi au efectuat antrenamentul alaturi de restul colegilor, Feraru a luat loc pe margine. Motivul este cat se poate de simplu. Fundasul imprumutat in iarna la Cetatea se va intoarce in scurt timp la Vaslui, intrucat a fost chemat la reunirea lotului programata luni.

Dupa ce l-a adus pe Dumitru, Feraru ar putea reveni la Suceava impreuna cu un alt jucator. Conducerea Cetatii incearca in continuare sa il aduca pe Andronic sub forma de imprumut, un raspuns din partea vasluienilor urmand a fi dat dupa incheierea pregatirii de vara. Sansele ca cei doi fundasi sa joace la Cetatea nu sunt insa foarte mari, in conditiile in care Vasluiul doreste intarirea echipei a doua a clubului, care va evolua in urmatorul sezon al Ligii a III-a.

In alta ordine de idei, antrenorul Ioan Radu, a anuntat ca la antrenamentul de vineri este asteptat si atacantul Vasile Dicher.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Feraru, sofer pentru Dumitru"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*