Ferariu şi Chiriac, daţi afară

Rapid Suceava a renuntat la doi jucatori de baza cu doar cateva zile inainte de debutul in noul sezon competitional. Constantin Ferariu (foto) si Maradona Chiriac au avut o mica excapada bahica in cantonamentul echipei, in noaptea de vineri spre sambata, si, chiar daca au recunoscut ca au consumat o sticla de vin, Marin Barbu nu i-a iertat pentru asta, cei doi fiind exclusi definitiv din lotul “ceferistilor”.

Am renuntat cu totul la Ferariu si Chiriac. Cred ca nu aveau somn, iar daca si-au permis sa faca asa ceva chiar sub ochii mei, atunci nu mai au ce cauta la echipa. Eu nu tolerez asa ceva”, a explicat Barbu.

Pe langa recentele acte de indisciplina din cadrul lotului, “Magiun” se mai confrunta cu o problema inaintea debutului de sezon. Tehnicianul nu a semnat inca un contract oficial cu Rapid, iar in aceiasi situatie se afla si veteranul Dorin Semeghin.

Nu am semnat inca nimic. Nici eu, nici Semeghin. Ceilalti jucatori au semnat contracte doar pana in iarna. Nu stim inca ce se va intampla cu echipa incepand de anul viitor”, a recunoscut Barbu, care din aceasta cauza nu va putea lua loc pe banca tehnica a Rapidului la meciul de astazi cu FCM Dorohoi.

In schimb, printre jucatorii legitimati recent de conducerea de pe Areni se afla fratii Florin si  Ionut Plamada, reveniti pe Areni sub forma de imprumut de la FC Botosani. “Nu au nimic de pierdut la Rapid. Important pentru ei este sa joace undeva”, a precizat Marin Barbu.

Dupa lungi tegiversari si numeroase apeluri facute catre municipalitate, rapidistii urmeaza sa primeasca in aceasta saptamana o noua transa de bani din bugetul alocat pe anul in curs. “Magiun” considera insa ca impulsul financiar venit dinspre Primarie nu rezolva definitiv problemele de la echipa. “Sunt jucatori care nu au bani de sapte luni. Aceasta transa este o picatura in desert pentru ei. Miercuri primesc banii, iar vineri au uitat de ei. Daca lucrurile vor sta la fel ca sezonul trecut, nu mai tine buboiul”, a declarat tehnicianul Rapidului.

COMENTARII:

4 Comentarii la "Ferariu şi Chiriac, daţi afară"

  1. LUNGU CRIMINALUL SPORTULUI SUCEVEAN.

  2. O echipa de fotbal se mentine cu tot ce inseamna finantare ..ptr toti cei care citesc ce am scris eu, sa citeasca cu atentie …orasul Suceava ..nu mai produce nimic …doar din taxe se aduna acei banii putini …atrageti investitori seriosi in oras …dar trebuie drumuri si aeroport .

  3. AFARA CU BETIVII! nu sponsorizam crasmele!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*