Federaţia le scurtează chinul

Rapid Plecanciuc

Rapidul va intra în vacanţă cu o săptămână mai devreme după ce Comitetul de Urgenţă al FRF a decis să reprogrameze datele de desfăşurare a ultimelor două etape din actualului sezon al Ligii a II-a.

Auraş Braşoveanu, reprezentantul cluburilor din eşalonul secund în Comitetul Executiv şi preşedintele LPF2, a venit cu o motivaţie. “Având în vedere că se cunosc cele două promovate, am solicitat schimbarea datelor ultimelor două etape pentru a le permite acestor două echipe să ia vacanţă mai devreme şi să îşi facă programul pentru următorul sezon odată cu cluburile din Liga I. Nu vrem să fie dezavantajate din acest punct de vedere”, a explicat Braşoveanu.

FC Voluntari (Seria I) şi Poli Timişoara (Seria a II-a) au promovat matematic în Liga I. În privinţa retrogradării, nicio echipă din Liga a II-a nu va merge în Liga a III-a, deoarece s-au retras sau au fost excluse suficiente cluburi. Este vorba de Corona Braşov, Unirea Slobozia, Săgeata Năvodari, Poiana Câmpina şi FC Olt Slatina.

Programul ultimelor trei etape din play-off:

Etapa a VIII-a (23 mai, ora 11.00):
Rapid Suceava – Academica Argeş
Gloria Buzău – FC Voluntari
SC Bacău – CF Brăila

Etapa a IX-a (27 mai, ora 18.00):
Rapid Suceava – CF Brăila
FC Voluntari – SC Bacău
Academica Argeş – Gloria Buzău

Etapa a X-a (30 mai, ora 11.00):
Gloria Buzău – Rapid Suceava
CF Brăila – FC Voluntari
SC Bacău – Academica Argeş

Echipa    M    V    E    Î    Gol    Pct.

1.    FC Voluntari    29    22    4    3    75-25    70
2.    Academica Argeş    29    18    6    5    58-19    60
3.    Gloria Buzău    29    14    4    11    50-47    46
4.    SC Bacău    29    12    6    11    48-38    42
5.    Rapid Suceava    29    11    8    10    47-45    41
6.    CF Brăila    29    8    11    10    36-40    35

COMENTARII:

6 Comentarii la "Federaţia le scurtează chinul"

  1. Comisare,uita-te la halul asta de clasament!Nici pe 3 n-ai putut sa termini?E la fel de rusinos ca anul trecut,CAND AI RETROGRADAT!Sau ai memoria scurta?

  2. Dar ce ai fi vrut să promoveze? Acum ai terminat cu Tudoreanu și ai început cu Moldovan? Dacă la începutul sezonului cineva spunea că terminăm în primele 6 si optimi în cupa cred că toți eram mulțumiți acum nu e bine. Așa e la noi la romani cind e rău de ce nu e bine, cind e bine tot nu e bine!

    • Locul 3…promoveaza?!?Si anul trecut,Moldovan n-a retrogradat?Cu banii cheltuiti de echipa de fotbal-pariori pentu „primele” 6 si…vai…optimile Cupei,echipa de handbal juca in Cupele europene!Howgh!

  3. STUDIU PENTRU TOTI SUPORTERI. NU MAI COMENTATI ,MAI BINE CAUTATI UN SPONSOR SAU O UNITATE DE SPONSORI CARE SA INVESTEASCA .

    • Consiliul Local trebuie sa introduca o taxa pentru sport pe care s-o plateasca LUNAR toti agentii economici,incepand de la florari si vanzatorii de ziare pana la Banci si multinationale,evident,fiecare in functie de profit!Ce-i asa GREU???

  4. bravo vanatorule idee buna cate nu se pot face daca se vrea

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*