FCM, un nume de-o vară

Echipa locala de fotbal va activa in viitorul sezon al Ligii a II-a tot sub numele de Rapid CFR Suceava. Desi a incercat in aceasta vara sa schimbe denumirea clubului in FCM Suceava, conducerea de pe Areni nu a reusit sa intocmeasca actele necesare in timp util. Oficialii suceveni au inregistrat cererea de schimbare a numelui echipei la FRF, doar ca demersurile “ceferistilor” s-au blocat la Ministerul Justitiei, in momentul in care s-a descoperit ca in Registrul Asociatilor si Fundatiilor din Romania figureaza deja o asociatie sportiva cu numele FC Suceava, infiintata in anul 1992. Cum lucrurile au tergiversat saptamani intregi in ceea ce priveste radierea vechii asociatii, iar startul noului sezon bate la usa, conducerea de pe Areni a fost nevoita sa amane schimbarea numelui echipei pentru vara anului viitor.

Noi vom continua formalitatile de schimbare a numelui, chiar daca va mai trebui sa jucam un sezon sub vechea denumire. Nu am primit hotararea judecatoareasca in timp util pentru ca instantele judecatoresti sunt in vacanta in aceasta perioada. Mai exista si acea problema cu banii de la Primarie, alocati pe numele clubului Rapid CFR”, a declarat presedintele Dumitru Moldovan.

Acesta a anuntat si obiectivul pentru viitorul sezon: calificarea in play-off. “La ce transferuri am facut in aceasta vara, nu putem avea alt obiectiv decat o clasare intre primele sase echipe la finalul sezonului regulat, adica sa prindem play-off-ul. Militam insa ca echipele sa intre in play-off cu toata zestrea de puncte cucerite in sezonul regulat”, a precizat Moldovan.

Programul meciurilor din viitorul sezon al Ligii a II-a va fi stabilit lunea viitoare.

COMENTARII:

2 Comentarii la "FCM, un nume de-o vară"

  1. Sunteti penibili !

  2. PANA LA ANU CAND O SA VA SCHIMBATI NUMELE O SA SE STEARGA VOPSEAUA PROASPATA DATA VARA ASTA :))

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*