Testează un fundaş din Liga I

FCM Suceava va disputa la mijlocul acestei săptămâni cel mai tare amical al verii, echipa antrenată de Bogdan Tudoreanu urmând să-şi testeze forţele în compania prim-divizionarei FC Botoşani, într-un joc programat miercuri, cu începere de la orele 17.00, pe stadionul Areni.

Formaţia suceveană se pregăteşte să testeze un jucător nou cu ocazia amicalului de miercuri, este vorba Alexandru Apostol, un fundaş central în vârstă de 22 de ani care ultima oară a făcut parte din lotul celor de la Concordia Chiajna.

Alexandru Apostol

Alexandru Apostol

“Avem referinţe bune despre Apostol. Preferă postul de stoper, dar am înţeles că poate juca şi ca mijlocaş la închidere. Aşteptăm să-l vedem la joc. Avem programate două meciuri tari în această săptămână, cu FC Botoşani şi SC Bacău, şi astfel avem ocazia să vedem potenţialul fiecărui jucător în parte. Să vedem care poate şi care nu să facă faţă la Liga a II-a. După aceste două jocuri, vom cunoaşte în proporţie de 90% şi care este lotul pe care ne vom baza în viitorul sezon. Dacă este nevoie vom mai transfera unul-doi jucători”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Bogdan Straton va rata amicalul de miercuri

Tehnicianul sucevean nu putea miza la meciul cu FC Botoşani pe serviciile fundaşului Bogdan Straton. În vârstă de 31 de ani, Straton s-a înţeles în mare parte cu oficialii de pe Areni, dar este aşteptat sub comanda lui Bogdan Tudoreanu spre sfârşitul acestei săptămâni, după ce îşi încheie definitiv socotelile cu fosta sa echipă, FC Clinceni.

Şeful băncii tehnice de pe Areni îşi mai doreşte un portar la echipă, iar prima soluţie pare să fie Marius Zăvoi, cel care a mai apărat buturile sucevenilor în sezonul 2012/2013, când a prins 9 meciuri ca titular.

Vasile Vitu

Vasile Vitu

Vitu a fost împrumutat la Bucovina Rădăuţi

În schimb, după cantonamentul de la Poiana Negri, antrenorul Bogdan Tudoreanu a renunţat la serviciile lui Vasile Vitu, fundaşul moldovean urmând să fie cedat sub formă de împrumut la Bucovina Rădăuţi. Un alt ex-rapidist care va lua drumul Ligii a III-a este Ionuţ Duţică, acesta urmând să ajungă din această vară la FC Pojorâta.

Şi-au definitivat calendarul meciurilor amicale

În altă ordine de idei, suceveni şi-au definitivat calendarul amicalelor pe care le vor disputa până la startul viitorului sezon al Ligii a II-a. Astfel, pe lângă jocul cu FC Botoşani, trupa lui Tudoreanu va mai juca căte o dublă amicală cu SC Bacău, pe 1 şi 9 august, şi FCM Dorohoi, pe 6 şi 14 august, iar în ultima jumătate a lunii va întâlni FC Pojorâta, Ceahlăul II Piatra Neamţ şi Cetatea Târgu Neamţ.

FCM Suceava va debuta în noul sezon competitional pe data de 27 august, odată cu Turul IV al Cupei României. Trei zile mai târziu este programat să înceapă şi campionatul Ligii a II-a.

COMENTARII:

6 Comentarii la "Testează un fundaş din Liga I"

  1. foarte bine ca vitu merge la radauti este un jucator bun care a mai jucat pt bucovina

  2. auzi… ce a ajuns rapid… sa dea probe fotbalisti de liga 1 la noi… ai di mini…

  3. pe Georgescu nu il aduceti in probe ?

  4. sa il aduceti pe marius zavoi ca este un portar foarte bun

  5. straton ar fi ceva de calitate in liga secunda

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*